TASR/AP Photo/Ted S. Warren
StoryEditor

Večer, aký zažije len málokto. Víťaz Super Bowlu šprintoval zo štadióna za manželkou, ktorá rodila

kam15.02.2022., 14:00h
Výnimočný večer pre jedného z hráčov Super Bowlu. Okrem zapísania sa do histórie privítal na svet svojho syna.
Lajkuj Brainee.sk na

Hráči Los Angeles Rams triumfovali v Super Bowle LVI. Vo finále najprestížnejšej ligy amerického futbalu NFL na domácom štadióne zdolali v dramatickom súboji Cincinnati Bengals 23:20 a získali druhú Trofej Vincea Lombardiho.

Titul získali aj v roku 2000, keď ešte sídlili v St. Louis. Bengals nastúpili vo finále trikrát, prehrali aj v rokoch 1982 a 1989. Pre hráčov išlo o výnimočný moment v ich živote, no víťazom večera sa stal bezpochyby Van Jefferson. Tomu sa totiž po výhre totálne zmenil život, píše portál Indy100.

Super Bowl TASR/AP Photo/Matt Rourke

​Počas zápasu sedela na tribúne gigantického SoFi štadióna aj jeho manželka Samaria, ktorá ho aktívne povzbudzovala. Potom však nečakane začala rodiť. „Som si istá, že som práve videla Van Jeffersonovu manželku, ako odchádza zo štadióna na nosidlách a chystá sa rodiť. Hovorte o oddanosti,” napísala jedna reportérka na Twitteri.

​V momente víťazstva Rams, keď všetkých hráčov zasypali konfety, Jefferson nemal čas na oslavovanie víťazstva. Pri zdvíhaní trofeje nad hlavu medzi spoluhráčmi on už šprintoval z ihriska cez šatňu, aby sa čo najskôr dostal do nemocnice za svojou manželkou. 

Niekoľko hodín po zisku Trofeje Vincea Lombardiho pridal šťastný Jefferson na svoj Instagram fotografiu, kde sa pochválil svojím novonarodeným synom. „Bol to skvelý deň, brácho,“ napísal. „Dnes som dostal tri ceny - moju ženu, môjho syna a Super Bowl.”

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 18:15