Maroš Kramár sa v 64 rokoch stal štvornásobným otcom.Profimedia.cz/
StoryEditor

Po vnučke sa mu narodila ďalšia dcéra. Maroš Kramár sa v 64 rokoch stal štvornásobným otcom

zariDnes.cz14.04.2024., 10:45h

S partnerkou Inou Oravcovou, s ktorou žije už päť rokov, sa im narodil prvý spoločný potomok. Dcéra dostala meno Rija.

Lajkuj Brainee.sk na

Herec sa vlani v decembri pritom prvýkrát stal starým otcom. „Je to zázrak prírody. Opäť sa stal. V mojom živote už po štvrtýkrát. Je to krásna vec. Je to súkromná vec. Veľmi sa tešíme. Aj moje deti sa tešia. Moja dcéra dostala meno Rija. Znamená to nádej. Pretože nádej umiera posledná,“ povedal denníku Nový čas Kramár, ktorý spolu so svojou 38 ročnou priateľkou nového potomka tajili do poslednej chvíle. 

image

Jednovaječné dvojičky si zobrali identické dvojčatá. Ich deti, aj keď sú od rozdielnych rodičov, sú geneticky súrodenci

Novinku o prírastku do rodiny na sociálnych sieťach okomentoval aj Vladimír Koreň, Kramárov kolega z programu Zázraky prírody.

„Tak už je to vonku! Maroš Kramár zrovnal v čase 22:20 dňa 11.4. naše vzájomné otcovské skóre na 4:4. Má – rovnako ako ja – dve dcéry a dvoch synov. Myslím, že sme ho vcelku inšpirovali. Prajeme dieťatku, mamičke aj oteckovi každodenné zázraky,“ napísal Vladimír Koreň na Instagrame.

Prvá vnučka

Maroš Kramár má s exmanželkou Natašou Nikitovou (55) tri deti. Vďaka najstaršiemu synovi Timurovi (23) je z neho už starý otec. Vnučka Noelani sa narodila v decembri 2023. Herec má s právničkou, s ktorou sa rozviedol v roku 2019 po dvadsiatich rokoch manželstva, ešte dcéru Tamaru (24) a syna Marka (16).

Pár mesiacov po rozvode sa v spoločnosti začal ukazovať so 26 rokov mladšou Inou Oravcovou. Je manažérkou jeho súkromného Divadla vo veži, ktoré má sídlo v Bratislave.

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 16:46