Legendárny bratislavský podnik končí.Facebook/Kotolňa Pub/
StoryEditor

Legendárny bratislavský podnik na Mlynoch končí. Medzi študentmi bol obľúbený dlhých 14 rokov

Michal Čiernik15.03.2024., 11:42h

Populárna Kotolňa na Mlynoch končí. Obľúbený študentský bar oznámil, že od 1. mája zatvára.

Lajkuj Brainee.sk na

Pre každého študenta, ktorý býval na Mlynoch, bola ikonická Kotolňa jedinečnou súčasťou internátneho života. Po dlhých 14 rokoch nezabudnuteľných párty však majitelia na sociálnej sieti oznámili smutnú správu.

image

Toto sú najlepšie bary na svete za rok 2023. Do prvej stovky sa prebojoval aj známy bratislavský podnik

Od 1. mája kvôli nepredĺženiu zmluvy s internátmi končia. „S veľkým smútkom Vám oznamujeme že od 1.mája 2024, po dlhých 14-tich rokoch, Kotolňa PUB definitívne ukončuje svoju činnosť, na základe nepredĺženia zmluvy zo strany vedenia internátov UK,“ uviedli na svojom facebookovom profile.

Nový začiatok 

Podnik, v ktorom prežili svoje študentské časy tisíce mladých ľudí, sa im touto cestou aj poďakoval. „Mnohí z Vás už majú dnes úspešnú kariéru a rodiny, mnohí z Vás spoznali svoju životnú polovičku práve v našom podniku a mnohí z Vás s nami svoj študentský život ešte len začali žiť...každý sa však stal súčasťou našej histórie,“ napísali v rozlúčkovom príspevku, v ktorom však oznámili aj pár povzbudivých správ.

Napriek tomu, že priestory Kotolne sa o pár týždňov zavrú, podnik ich chce využiť naplno a pripravil si pre študentov posledné rozlúčkové akcie. Okrem toho niečo načrtli aj z dlhodobejších plánov. „Na Mlynoch ostávame naďalej v priestoroch Klubu 39, kde pre Vás od ďalšieho semestra pripravujeme veľké prekvapenie,“ dodali vo svojom príspevku.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 22:15