Fight Night Challenge 6Fight Night Challenge
StoryEditor

Toto je karta Fight Night Challenge 6. Strhla sa bitka, Baron na vozíku všetkých dourážal a Flexking pózoval so sekáčikom

Miroslav Kamody16.02.2024., 11:00h

Fight Night Challenge 6 vyložila všetky karty na stôl. Na tlačovej konferencii bolo viackrát poriadne horúco.

Lajkuj Brainee.sk na

Ogranizácia Fight Night Challenge predstavila kartu pre svoj šiesty zápasnícky večer, ktorý sa odohrá už 6. apríla v bratislavskej Tipos aréne. Pokiaľ ťa zaujíma, ako to vyzeralo na Fight Night Challenge 5, tu nájdeš náš report. Organizácia sa už tradične snaží priniesť na svoje akcie nové prvky a jedinečné spojenia, pričom ani tentokrát neurobila výnimku.

Ostrý hlavný zápas

Hlavným zápasom večera bude súboj Flexkinga a Strýca Filipa. Ani jeden z nich ešte neprehral, Filip však má na rozdiel od svojho súpera na konte len jedno víťazstvo. Flexking si počas tlačovej konferencie neodpustil hneď niekoľko narážok na Filipovu váhu, ktorý sľúbil, že schudne na 100 kilogramov. „Ja sa len bojím, že ma kusne, keď budeme zápasiť,” odkázal mu.

image

Fight Night Challenge 5: Hossa zvíťazil, pretože Momo neovládol svoje emócie a Flexking zostáva naďalej neporazený

„Je ťažké ho obísť, lebo je širší jak je vyšší, takže uvidíme,” pokračoval s tým, že z neho pri úderoch budú vypadávať „jelitká”. „Ja som tu na to, aby si konečne dostal na pi*u,” opätoval mu slovný súboj Filip, ktorý chvíľu pripomínal hašterenie detí na základnej škole.

Následne hovoril o tom, že Frayerove reči sú bodyshamingom a urazili ho. Na staredowne sa proti nemu Flexking postavil v ružovej zástere, sekáčikom na mäso a pýtal sa, „kde je to prasa vy*ebané”. Strýco mal zase v ruke zeleninu, ktorú mu Andreas vytrhol a chalani sa do seba takmer pustili.

Jedinečný súboj

To však ani zďaleka nebolo všetko. Na fightcard je totiž až trinásť zápasov, pričom veľkú pozornosť upútal zápas Erika Tlkanca, ktorý sa naraz postaví proti trom súperom - Rigodanzovi, Patricks_TV a Mikefitkovi. Súboj bude prebiehať tak, že Tlkanec bude v ringu vždy s dvomi zápasníkmi, pričom tí sa budú striedať podľa potreby či taktiky.

Najbizarnejším priznaním na tlačovej konferencii bolo, že zatiaľ čo Patrik Rigodanzo Tlkancovi venoval slová obdivu, Mikefitko priznal, že zápasníka vidí prvýkrát v živote. Attila Végh mu tak musel vysvetľovať, proti komu vlastne bude v zápase stáť. Tretí bojovník na akcii chýbal, nakoľko mal po príchode na letisko problémy s políciou.

image

Fight Night Challenge 6

Fight Night Challenge

Na scénu sa vrátil Baron

Veľké vášne vzbudzuje aj jediný ženský zápas večera medzi Emou Ferusovou a Lenkou Tejbusovou. Tie si však toho príliš veľa odkázať nestihli, pretože na scéne sa z ničoho nič objavil Baron na vozíku so zlomenou nohou a začal rozdávať urážky v podstate na každého, kto sa ozval. 

„Ty jedna falošná, tlustá, vyžratá sviňa ty kokos. Hnusná a skorumpovaná ako tvoj foter, čo nie je schopný zaplatiť jeden účet. 50 eur je dlžný na Zobore v potravinách,” spustil svoj nikam nevedúci hejt smerom na Pimpinocku. Tejbusovej následne odkázal, že je mužatka.

Vystrašený Fiki

V ringu sa proti sebe postavia aj Fiki Sulík a Miri Vlček. „Môj cieľ je prežiť ten zápas”, povedal vystrašený Sulík, ktorý sa naposledy nepredstavil preto, že si spôsobil zranenie pri tom, ako sa hral s ninja hviezdicami. A ak by sme si mali na niečo staviť, tak je to to, že syn Richarda Sulíka si nájde ďalší dôvod, prečo sa zápas neuskutoční. Miri Vlček mladého influencera vysmial, že mení názory. 

Poriadne horúco bolo aj pri staredowne Michala Mošpana a rapera Dynamica. „Má výšku a stále ide dopredu. To môže byť mojou výhodou. Ja mu ukážem, čo je to cigánsky čardáš. Mám 105 kilogramov, ale na svoju váhu utancujem všetkých,“ odkázal mu predtým rodák z Česka.

„Ja ťa naučím biť sa, ty mňa zasa tancovať,“ reagoval Mošpan. „Ty ma môžeš naučiť maximálne dojiť kravy, farmár,“ dodal raper. Pri následnom staredowne Čech Mošpana strčil a neovládol svoje emócie. Zasahovať musela aj ochranka, pričom pri roztržke skoro rozmetali celé pódium. Celú fightcard nájdeš nižšie:

image

Fight Night Challenge 6

Fight Night Challenge
menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 11:14