Tereza KosecováArchív/
StoryEditor

Tereza Kosecová sa po zrušenom zápase neubránila slzám: Neviem, čo ma sklamalo viac

red01.12.2023., 15:00h

Obe sa rozhodli prijať najväčšiu športovú výzvu svojich životov. Priscilla Versluis a Tereza Kosecová mali byť jedinými ženskými účastníčkami víkendového turnaja Fight Night Challenge 5. Kolegyne z reality šou Ruža pre nevestu v ostatných týždňoch vyšli zo svojej komfortnej zóny, aby v bratislavskej Tipos Aréne predviedli svoje maximum. Na turnaji sa ale napokon nepredstavia.

Lajkuj Brainee.sk na

Iba zhruba 48 hodín pred samotným duelom musela prvá menovaná odstúpiť zo zdravotných príčin. „Práve som sa dozvedela, že Priscilla zrušila zápas. Ako vidíte, nie je mi to jedno. Brala som to s tým, že budem musieť chudnúť osem kíl. Keďže mám cukrovku, nie je to pre mňa nič jednoduché,“ so slzami v očiach reagovala na prekvapivú informáciu Tereza Kosecová.

Sympatická rodáčka zo Žiliny podriadila program posledných týždňov práve zdokonaľovaniu sa v boxe. Meranie síl pre ňu malo byť odmenou za hodiny driny. „Trénovala som päťkrát týždenne v troch rôznych gymoch s rôznymi trénermi. Všetko preto, aby som sa vypracovala na úroveň, kedy si budem istá sama sebou. Nikdy predtým som profesionálny box nerobila, čiže to pre mňa bola veľká výzva,“ ohliada sa s krátkym odstupom času za svojou prípravou.

image

Priscilla odkazuje Sulíkovi: Skús krvácať sedem dní v mesiaci, potom hovor, že ženy majú najľahší život

Nečakaná správa z tábora súperky ju poriadne zaskočila. „Neviem, či ma viac sklamalo to, že to urobila takto neskoro, alebo to, že mala drsné slová a zrazu sa zachovala týmto spôsobom. Organizácia mi už náhradnú súperku nájsť nestihne,“ smutne pokračuje Tereza Kosecová, ktorá sa na svoju premiéru v ringu tešila.

Priscilla Versluis sa zatiaľ k zrušenej konfrontácii nevyjadrila. Na sociálnej sieti Instagram však sľúbila, že tak spraví v nadchádzajúcich hodinách. „Údajne za to môžu zdravotné problémy so srdcom. Avšak keď mám nejaké komplikácie ja osobne, mám ich dlhšie a neruším veci pár hodín pred ich konaním. Nejdem to bližšie rozoberať, nech si každý spraví vlastný názor,“ predostiera svoj pohľad účastníčka známej televíznej reality šou Ruža pre nevestu, pričom jedným dychom dodáva, že v budúcnosti by sa do zápasu určite rada pozrela.

 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 04:31