Kuffova pomýlená križiacka vojna pokračuje.Brainee/Canva/
StoryEditor

Kuffova pomýlená križiacka vojna pokračuje. Pobehoval po ministerstve s kňazom, ktorý kropil rezort svätenou vodou

Michal Čiernik07.12.2023., 09:00h

Keď mu to nevyšlo na ministerstve kultúry, tak to skúša na životnom prostredí.

Lajkuj Brainee.sk na

Nový štátny tajomník na ministerstve kultúry nechal vysvätiť átrium aj svoju kanceláriu na envirorezorte. Kontroverzný politik a nominant Slovenskej národnej strany získal po septembrových voľbách post štátneho tajomníka na ministerstve kultúry.

image

Šimkovičová je ministerka len pár dní, no už je na smiech. Do Česka poslala list, ktorý by neprešiel ani na základnej škole

Po 34 dňoch ho však pre presadzovanie jeho konzervatívnej agendy museli odvolať a následne preložiť. „Nepomohlo ani "prevelenie" na iné ministerstvo, Štefan Kuffa pokračuje v presadzovaní svojej nebezpečnej ultrakonzervatívnej agendy. Tentokrát vysvätením budovy MŽP,“ napísal Ondrej Prostredník z Progresívneho Slovenska.

Na kňaza v rúchu na ministerstve upozornil na sociálnej sieti aj bývalý štátny tajomník envirorezortu Michal Kiča zo strany Demokrati. „Na ministerstve je už otec a syn a po dnešku aj duch svätý,“ reagoval politik na fakt, že sa Štefan Kuffa pridal na poste štátneho tajomníka ku svojmu synovi Filipovi Kuffovi.

Bývalý nominant ĽSNS či OĽaNO bol do Lafranconiho paláca v Bratislave predelený s ministerstva kultúry kvôli jeho snahe menovať za kráľa Slovenska Ježiša Krista. „Za ministerstvo kultúry dávame prísľub, že my budeme tí, ktorí budú iniciovať, aby čo najskôr podľa možností bol Kristus Kráľ intronizovaný a stal sa kráľom Slovenska. Ja vás prosím, excelencie, aby bolo Slovensko zasvätené Kristovi Kráľovi za účasti všetkých biskupov a celej vlády. Biskupi, to ste vy, ja na to nemám dosah, ale vládu môžem požiadať, aby sa to udialo, bola by to veľká vec," povedal na slávnostnej omši v trnavskej Bazilike sv. Mikuláša Štefan Kuffa. Uvidíme, čím nás štátny tajomník prekvpaí o mesiac. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 06:34