Lídra strany Princíp Atilu Géňa usmrtil pri prevoze kolesový nakladač.Facebook/princíp, Polícia Sr - Prešovský Kraj/
StoryEditor

Zomrel predseda a líder strany Princíp, Atila Géňa. 44-ročného starostu zavalil traktor

Michal Čiernik14.09.2023., 10:00h

Lídra strany Princíp Atilu Géňa usmrtil pri prevoze kolesový nakladač.

Lajkuj Brainee.sk na

V stredu 13. 9. zomrel predseda a volebný líder strany Princíp. Atila Géňa bol aktuálnym starostom obce Žehňa v okrese Prešov. Usmrtiť ho mal kolesový nakladač, ktorý ho privalil.

O tragickej nehode informovala aj polícia. „Počas presunu kolesového nakladača došlo k jeho prevráteniu. V dôsledku toho utrpel vodič, 44-ročný muž, ťažké zranenia,“ uvádzajú na Facebooku. Následne bol prevezený do nemocnice, kde podstúpil aj operáciu. Vážnym zraneniam však podľahol.

Správu potvrdila aj strana Princíp. „S hlbokým zármutkom oznamujeme širokej verejnosti, že 13. 9. vo veku 44 rokov nás náhle opustil líder a predseda strany Princíp Atila Géňa,“ napísali na sociálnej sieti.

Podľa portálu Tvnoviny.sk sa ako starosta preslávil tým, že mu obecní poslanci schválili maximálny možný plat. Išlo o viac než 4500 eur v hrubom aj napreik tomu, že bol starostom obce len s takmer 1300 obyvateľmi pár mesiacov.

image

Parlamentné voľby 2023: Ktoré politické strany podporujú LGBTI+ komunitu a ktoré by ju najradšej vymazali zo spoločnosti?

Atila Géňa bol číslo jedna na kandidátnej listine, na ktorej figuruje aj odsúdený daňový podvodník Mikuláš Vareha.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
06. máj 2024 10:54