Toto je dvanásť dievčat, ktoré zabojujú o Miss Slovensko 2023.Instagram/missslovensko/
StoryEditor

Majsterka Slovenska v hode kladivom či rómska aktivistka. Finalistky Miss Slovensko 2023 sú známe

Michal Čiernik10.02.2023., 10:00h

Organizátori súťaže predstavili finálovú dvanástku dievčat, ktoré zabojujú o titul Miss Slovensko 2023.

Lajkuj Brainee.sk na

27. ročník súťaže bude niesť zaujímavý odkaz, najdôležitejšia totiž nebude vonkajšia krása ale charizma, potenciál a odhodlanie pracovať na sebe. Tohto ročná Miss bude klásť dôraz aj na diverzitu. Preto sa  finalistkami stali rôznorodé dievčatá, s rôznymi povahami, záujmami, rôznymi typmi postáv a vizážou, ako uviedol riaditeľ súťaže Michael Kováčik.

„Tento ročník je pre nás naozaj dôležitý a bude zároveň veľmi ťažký. Sme pripravení obhájiť  naše idei a zameranie súťaže na hľadanie osobnosti. Táto idea oslovila a zároveň osmelila tento rok rekordný počet dievčat. Prihlásilo sa ich až 1175. Z nich sme do semifinálového kola vybrali tiež rekordných 120 dievčat. Spolu 9 porotcov vyberalo takmer 10 hodín, dievčatá prešli až 4-mi výberovými kolami a pohovor absolvovali aj v anglickom jazyku.“ uviedol Michael Kováčik.

image

Urazená Miss Ruska očividne zabudla na vojnu. Reprezentantky viacerých krajín na čele s Ukrajinou sa s ňou odmietli baviť

Pre víťazku Miss Slovensko 2023 je pripravená honorovaná zmliva s organizátorom LGM Production, postup na svetovú súťaž a ďalšie lukratívne ceny. Počas jedného roku bude môcť využívať osobný automobil DS 4 a vyhrá aj exotickú dovolenku pre dve osoby v Senegale. Počas finále  bude zvolená aj I. a II. vicemiss Slovensko 2023 a diváci si svojim hlasovaním vyberú finalistku, ktorá získa titul EVA Miss Sympatia.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 19:40