Ex-modelka Playboya je odsúdená na 10 až 25 rokov väzenia za svoju úlohu pri vražde 71 ročného doktora.Twitter/new York Post/
StoryEditor

Bývalá modelka Playboya sa podieľala na vražde svojho sugar daddyho. Prestal jej posielať 3200 dolárov mesačne

Michal Čiernik13.01.2023., 08:00h

29 ročná Kelsey Turner bola odsúdená na 10 až 25 rokov väzenia. Obvinili ju z vraždy svojho 71 ročného milenca Thomasa Burcharda.

Lajkuj Brainee.sk na

Bývalá modelka mala zavraždiť kalifornského psychiatra a strčiť jeho telo do kufra auta po tom, čo jej prestal posielať 3200 dolárov mesačne. Blonďavá modelka je odsúdená dva mesiace po tom, čo sa prihlásila k vražde 71-ročného doktora Thomasa Burcharda. Telo kalifornského psychiatra našli 7. marca 2019 v jej aute, píše DailyMail.

V novembri minulého roka sa Turner podala takzvané Alfordské priznanie, to sa vzťahuje na priznanie viny, v ktorom obžalovaný trvá na svojej nevine, ale pripúšťa, že dôkazy obžaloby by pravdepodobne viedli k verdiktu o vine. Tento právny manéver pomohol Turner nižší trest za obvinenie z vraždy druhého stupňa. Bývalá modelka sa má právo sa proti rozsudku odvolať.

Prokuratúra uviedla, že 29-ročná Turner nariadila svojmu priateľovi Jonovi Kennisonovi, aby zaútočil na Burcharda, keď doktor navštívil pár v Las Vegas, informovali noviny. Kennison mal 71-ročného muža ubiť na smrť s pálkou. Následne obeť napchali do kufra Mercedesu-Benz, ktorý bol registrovaný na Kelsey Turner, uviedla KTVN. Po viac ako roku bol Kennison odsúdený na 18 až 45 rokov väzenia.

image

Vízie apokalyptického konca sveta ich dohnali k hromadným samovraždám. Členovia týchto siekt si kvôli viere vzali životy

Bývalú modelku zatkli 21. marca 2019 v Stocktone v Kalifornii. Kennison bol zatknutý 17. apríla 2019 v Las Vegas. Vo väzenskom rozhovore pre  Access Hollywood pred jeho odsúdením minulý rok Kennison poprel ich účasť na vražde. „Nie sme monštrá, my sme to neurobili,“ prezradil a ukázal prstom na bývalú spolubývajúcu svojej priateľky Dianu Penu. Ďalej polícii potvrdil, že Burchard platil za modelkyn dom v Las Vegas, jej auto a účty. „Myslím si, že to bol naozaj dobrý priateľ. Mal dobré srdce,“ povedal Kennison.

image

Kelsey Turner sa údajne objavila v Playboy Italia a Maxim.

Twitter/felixksbw/

Podľa lekárovej snúbenice Judy Earp mal Burchard celkovo poslať Turner a jej dieťaťu okolo 300 tisíc dolárov. Pre Access Hollywood time povedala, že s ním vyjadrila obavy, že ho Turner a ďalšie mladé ženy s obmedzenými rozpočtami mohli zneužívať. „Vždy pomáhal ľuďom,“ povedala.

image

Narodila sa do chudobnej rodiny, neskôr pre peniaze vraždila. Sériová vrahyňa otrávila desiatky susedov

Pena neskôr povedal orgánom činným v trestnom konaní, že Turner a Burchard sa pohádali po tom, čo bývalú modelku „rozčúlili fotografie a správy v telefóne lekára“. Dodala, že bola pri tom, ako Kennison zrazu zdvihol pálku na nič netušiacu obeť. Neskôr jej nakázali upratať stopy a vyčistiť miesto činu. Pena sa nakoniec priznala k spolupáchateľstvu na vražde v súvislosti s Burchardovou smrťou, poskytla však prokurátorom kľúčové dôkazy, uviedol portál 8newsnow.

Kelseynina obhajkyňa pre New York Post povedala, že je s verdiktom spokojná. „Z celého srdca nesúhlasím s tým, ako štát uvádza fakty,“ uviedla v utorok vo vyhlásení hlavná zástupkyňa špeciálneho verejného ochrancu práv Ashley Sisolak. „Som však ráda, že Kelsey bude mať šancu prebudovať svoj život od úplných základov.“

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 00:06