Starý dizajn policajných áutFacebook/polícia Slovenskej Republiky/
StoryEditor

Je dohlasované! Takýto dizajn policajných áut si vybrali Slováci. Nakoniec však možno bude vyzerať inak

som13.06.2022., 13:15h

Anketa na facebookovej stránke Slovenskej polície o nový dizajn policajného auta má svojho víťaza.

Lajkuj Brainee.sk na

Slovenská polícia pred pár dňami zverejnila na svojom Facebookovom profile príspevok s troma dizajnmi policajných aut. Verejnosť mohla hlasovať, ktorý z nich by radi videli brázdiť slovenské cesty.

image

Polícia rozbila internety. Slovenskí hejteri vidia už aj za novým dizajnom áut ukrajinskú propagandu

Bolo to tesné

Za trojicu možností mohla verejnosť hlasovať do polnoci 12. júna. Hlasovanie bolo tesné. Prvá možnosť získala zhruba 35-tisíc lajkov, druhá 34-tisíc srdiečok a tretia 29-tisíc cítim s vami. Práve prvý z nich sa tak stal absolútnym víťazom. Je však možné, že víťazný dizajn nakoniec nebude ten, ktorý si vybrali Slováci.

image

Víťazný návrh

Facebook/polícia Slovenskej Republiky/

„V ďalšom kroku bude v rámci testovania polepené rezortné vozidlo víťazným dizajnom, vzhľadom na malý rozdiel vo výslednom hlasovaní v ankete, pri voľbe definitívnej verzie sa zohľadnia aj ceny jednotlivých verzii polepov,” dodala polícia na sociálnej sieti

Modernizácia dizajnu policajných auta vyvolala v komentároch rozporuplné názory. Asi by sme však neboli na Slovensku, keby sa aj sympatická anketa na sociálnej sieti v komentároch nezvrhla na úplný „shitstorm”. Komentujúci totiž v nových dizajnoch áut „našli” ukrajinskú propagandu.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 06:54