Násilník sledoval obeť až k jej domu a tam sa pokúsil násilím donútiť ženu k sexuálnemu styku (ilu)pixabay.com
StoryEditor

Už poznajú muža, ktorý sa pokúsil znásilniť mladé dievča. Našli ho vďaka Facebooku

TASR26.08.2021., 11:13h
Polícia zverejnila na sociálnej sieti príspevok s prosbou o jeho stotožnenie. Na jej prekvapenie sa muž prihlásil sám.
Lajkuj Brainee.sk na

Polícia stotožnila muža, ktorý by mohol pomôcť pri objasnení pokusu o znásilnenie, ku ktorému došlo v Bratislave ešte 31. júla. Sám sa prihlásil na linke 158. Bratislavskí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Polícia v stredu (25. 8.) zverejnila na sociálnej sieti príspevok s prosbou o jeho stotožnenie. „Prostredníctvom tohto príspevku sa podarilo za menej ako 24 hodín od zverejnenia osloviť viac ako 320-tisíc ľudí a viac ako 1100 ľudí tento príspevok zdieľalo,“ podotkli policajti s tým, že vyšetrovanie stále pokračuje.

K skutku malo prísť v júli krátko po 23.00 h. Mladá žena prešla z autobusu MHD na Dudvážskej ulici k bytovému domu na Toryskej ulici. „Počas otvárania vstupných dverí do bytového domu sa na ňu vrhol doposiaľ neznámy muž, ktorý ju mal spozorovať v autobuse, sledovať až k bytovému domu a tam sa pokúsil násilím donútiť ženu k sexuálnemu styku. Poškodená však začala kričať a páchateľ z miesta utiekol,“ uviedla polícia s tým, že žena začala kričať a páchateľ z miesta utiekol.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 13:06