StoryEditor

VIDEO Rovesníčku mlátili a surovo jej nadávali. Tínedžerka Radka kopala dievča, aj keď už bolo na zemi

Lukáš Kovalčík03.02.2022., 09:30h
Tínedžeri sa zjavne nepoučili z prípadu v Miloslavove.
Lajkuj Brainee.sk na

Nedávno celé Slovensko šokoval prípad brutálnej šikany v Miloslavove. Neprešiel ani mesiac, a máme tu niečo podobné. Internetom sa šíri ďalšie brutálne video, tentokrát sa prípad odohral v obci Prestavlky v okrese Žiar nad Hronom pred miestnym pohostinstvom.

Ako prvý o tom informoval denník Nový Čas. Video zachytáva ako Radka surovo mláti rovesníčku, ďalší ľudia na videu sa na bitke očividne zabávajú, útočníčku dokonca veselo hecujú v jej konaní.

Brutálna bitka

„Daj jej k*rve!!“ povzbudzuje útočníčku dievča vo videu. Tínedžerka Radka (16) pri tom päsťami udiera pätnásťročnú Sabrinu do tváre či iných častí tela. Všetci účastníci sú zjavne pod vplyvom alkoholu. „Daj jej, daj jej, k*rve sprostej španielskej,“ jačí ženský hlas v pozadí. Píše Nový Čas.

Bitka Bitka mladých Nový Čas

​Dievča neskôr padne na zem, ani to však útočníčku nezastaví, naopak, kope do nej aj keď kľačí na zemi. Ostatní sa prizerajú, povzbudzujú útočníčku, dokonca vo videu skáču a kričia „Slovenskooo, Slovenskooo!!“, akoby sa nachádzali na hokejovom zápase.

Napadnuté dievča kričí bolesťou, no nikto jej nepomôže. Na agresívnom akte sa ostatní účastníci videa smejú, po chvíli sa bitka skončí.

Polícia už koná

K násilnému prípadu sa na sociálnych sieťach vyjadrila aj polícia. „Pästná výmena či kopance určite nepatria do repertoáru, akým by sa mali prezentovať mladé dievčatá. Čomu ale naozaj nerozumieme je, že sa na tom skupinka “kamarátov” dobre zabávala,“ napísali muži zákona na svojej facebookovej stránke.

Polícia ďalej informuje, že ihneď, ako sa k nim dostalo video, ktoré zachytáva bitku tínedžeriek, začali konať. Bezodkladne boli do preverovania obsahu videa zapojené príslušné útvary polície z okresu Žiar nad Hronom.

„V krátkom čase sa podarilo osoby z videa stotožniť a už počas včerajšieho popoludnia začali na polícii prvé výsluchy,“ upresňuje polícia.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 07:21