Reuters
StoryEditor

Hrátky katolíckeho kňaza v Dunajskej Strede: Počas pohlavného styku budil každú noc susedov

som22.11.2021., 11:00h
V Dunajskej Strede sa začiatkom roka 2021 odohral nezvyčajný prípad. Obyvatelia obytného domu sa išli sťažovať na hlučného suseda, kňaza, až na biskupský úrad. Informuje o tom TV JOJ.
Lajkuj Brainee.sk na

Všetko sa začalo vo februári, keď si štvorčlenná rodina v Dunajskej Strede prenajala nový byt. Od suseda počuli čudné zvuky, no mysleli si, že len premiestňuje nábytok. Hluk však neustával ani v noci. Po čase zistili, že nad nimi žije rímsko-katolícky kňaz, ktorý sa síce zaviazal dodržiavať celibát, no milostné hry mu vôbec neboli cudzie.

„Malá dcérka nemohla spať, s plačom prichádzala v noci do našej izby, že čo robia tí hlúpi, že aj luster sa hýbe, to už bolo nenormálne. Po čase sme zistili, že nad nami býva rímsko-katolícky kňaz,“ hovorí kňazov sused Erik s tým, že ako veriacu rodinu ich správanie suseda nahnevalo.

Prípad stále nemá svoju bodku

Za kňazom zašiel aj osobne, aby ho upozornil na hluk. „Najprv klamal, popieral, potom sa priznal a ospravedlnil sa,“ tvrdí pán Erik.

Napriek tomu muž v kňazskom rúchu pokračoval v hlučných milostných hrách pre dospelých. Zúfalý sused sa rozhodol obrátiť na arcibiskupský úrad. Hoci Erik dúfal, že sa prípad vyrieši, zatiaľ jeho sťažnosť ešte nepadla na úrodnú pôdu. Kňaz sa medzičasom z bytovky odsťahoval, no Trnavská arcidiecéza sa pre TV JOJ vyjadrila, že prípadom sa stále zaoberá.

„Boli sme tam viackrát aj ja, aj moja rodina, na výsluchu, čakal som, že aspoň arcibiskupský úrad už kauzu ukončí. Tému naťahujú, do dnešného dňa žiadna odpoveď a táto kauza je oficiálna od februára 2021,“ uzatvára Erik.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 09:51