Televízna osobnosť Bretman Rock je prvý homosexuál, ktorý sa objavil na titulke Playboyafacebook.com/Bretman Rock
StoryEditor

Na titulke legendárneho Playboya figuruje prvý LGBTQ chlap, zvodný gay Rock búra predsudky

ros05.10.2021., 10:00h
Televíznu osobnosť Bretmana Rocka vyfotili v zajačích ušiach a neuveriteľne vysokých podpätkoch.
Lajkuj Brainee.sk na

23-ročná televízna osobnosť sa objavila na októbrovej digitálnej obálke časopisu, vystrojená za zajačika Playboya, v spodnej bielizni a v topánkach s nadrozmernými podpätkami. Bretman Rock, filipínsko-americký influencer sa preslávil najmä vďaka beauty videám na Youtube.  Zahral si tiež vo svojej nedávnej reality show na MTV o jeho živote s názvom MTV Follow: Bretman Rock, informuje portál Pink News

„Mať na obálke Playboya muža je pre LGBTQ komunitu, pre moju komunitu obrovská vec. Nemôžem tomu uveriť, že som sa tam dostal. A som taký krásny,“ opísal svoje pocity. Toto nadšenie zdieľal na sociálnej sieti Twitter, kde si jeho post vyslúžil až 123-tisíc likov. 

Ide o vôbec tretieho muža, ktorý po zosnulom zakladateľovi Playboya Hughovi Heffnerovi a spevákovi Bad Bunny zdobí digitálnu obálku časopisu Playboy. Časopis prestali vydávať v tlačenej podobe minulý rok, kvôli koronavírusu prešiel na digitálnu verziu. 

Fakt, že sa Bretman Rock objavil na titulke, zožal na sociálnych sieťach neuveriteľný úspech. Mnohí mu na Twitteri gratulovali, niektorí sa vyjadrili, že možno vďaka nemu sa na titulke Playboya objavia ďalší ľudia z LGBTQ komunity. Jeden z fanúšikov sa dokonca vyjadril, že je Playmate roka.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/lgbti, menuAlias = lgbti, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 02:39