Filip SulíkIG//fikisulik
StoryEditor

Sulíkov syn opäť preráža dno internetu. Ženy by mali rodiť len do 22 rokov, potom sú už staré a je vhodné ich podvádzať

Filip Sulík, syn slovenského politika Richarda Sulíka, je známy predovšetkým kontroverznými názormi, ktoré zdieľa na sociálnych sieťach. Nedávno hovoril o počte sexuálnych partnerov u žien, teraz rieši vek ideálnej partnerky. Staršiu ako dvadsaťtriročnú ženu nechce. Ženy by podľa neho mali rodiť deti od osemnástich do dvadsiatich dvoch, potom už sú staré.

Lajkuj Brainee.sk na

Dvadsaťosemročný Filip Sulík, syn slovenského politika Richarda Sulíka, sa v poslednej dobe zaradil medzi najkontroverznejšie postavy slovenského internetu. Na jeseň vstúpil do širšieho povedomia predovšetkým vďaka kauze spojenej s finalistkou Love Islandu Ráchel Karnižovou a jej bývalým partnerom moderátorom Tomášom Drahošom alias Tomym Kottym. Čoskoro však musel nájsť iný spôsob, ako zaujať sledujúcich, píše Barbora Bahníková z portálu Antiyoutuber.

Na jeseň Sulík veľmi aktívne pracoval na tom, aby pomohol Drahošovi očistiť jeho meno. Karnižová si totiž údajne vymyslela, že ju Drahoš brutálne sexuálne napadol. Sulík sa ho preto ujal a začal na sieťach proti Karnižovej brojiť. Sám neskôr tvrdil, že by chcel, aby ju ostatní vnímali ako promiskuitnú ženu, ktorá klame.

image

Priscilla odkazuje Sulíkovi: Skús krvácať sedem dní v mesiaci, potom hovor, že ženy majú najľahší život

Namiesto kritiky jednej sa teraz pustil do všetkých žien

Lenže Karnižová na dvojicu nijako verejne nereagovala a Sulík si musel nájsť inú tému, ktorá nebude závislá na nikom inom, než na ňom. Preto sa rozhodol verejne vystupovať proti ženám všeobecne. Teraz začal napríklad riešiť to, koľko rokov by podľa neho mala mať ideálna partnerka. Ženy sú pre neho akceptovateľné len vo veku od osemnástich do dvadsaťtri rokov, neskôr sú už príliš staré.

„Je stokrát ľahšie zbaliť zrelú dvadsaťosemročnú na úrovni, než krásnu osemnásťročnú, ktorá má všetku pozornosť sveta a absolútne ju netlačí čas, že si niekoho musí nájsť,“ píše na Instagrame. Každý muž má ale takú ženu, na ktorú má, a tak sa pravdepodobne niektorí budú musieť zmieriť aj so staršími. On by rozhodne nikdy s dvadsaťosemročnou ženou vážny vzťah nemal, nezáväzný však áno.

A kedy by mali mať ženy dieťa? Ideálny vek je od osemnástich do dvadsiatich dvoch rokov. U mužov sa však interval posúva. Podľa neho by mali mať deti medzi tridsiatym a tridsiatym piatym rokom života. Zdá sa tak, že muži by si ideálne mali hľadať až o sedemnásť rokov mladšiu partnerku.

image

Filip Sulík a Ráchel Karnižová

Instagram/Filip Sulík, Rachellka

Ženu s dieťaťom je vhodné podvádzať

Teoreticky by sa tak takmer tridsaťroční muži mali zoznamovať ešte s maloletými ženami, aby stihli porodiť v osemnástich rokoch a zároveň si zvládli vytvoriť s partnerom hlbší vzťah, aby s ním vôbec dieťa mať chceli. Neskôr tiež na Instagrame radí, že pokiaľ žena porodí v dvadsiatich rokoch dieťa, muž s ňou zostane a ona logicky zostarne, je vhodné ju podvádzať.

Podobných názorov má nespočetne. Pomerne nedávno totiž začal riešiť, ako veľmi mu prekážajú promiskuitné ženy. Najskôr sa bez kontextu začal pýtať sledujúcich na Instagrame, aký je ich bodycount, teda počet sexuálnych partnerov. Keď mu číslo začali oznamovať, tak sa pochválil tým, že má neuveriteľnú databázu žien a ich bodycountu, teda počtu ich sexuálnych partnerov.

Neskôr sa rozhovoril o tom, že by partnerku s vyšším počtom sexuálnych partnerov nechcel. U mužov s tým však problém nie je, pretože oni môžu mať sexuálnych partneriek koľko chcú. Číslo u mužov je podľa neho irelevantné a neurčuje hodnotu muža. U žien je však efekt opačný. Podľa neho taký názor neutvorila spoločnosť, môže za neho biológia.

image

Sulíkov syn brojil proti Ráchel, teraz rieši počet sexuálnych partnerov. On ich vraj môže mať aj dvesto, ženy ale nie

Príroda muža vraj vytvorila tak, aby si vyberali ženy, ktoré sú selektívne. Argumentuje aj tým, že ženy môžu otehotnieť len niekoľkokrát za život a je pre ňu biologicky výhodnejšie vedieť si sexuálnych partnerov vyberať. Na kritiku Sulík reagoval tým, že on by mohol mať sexuálnych partneriek aj dvesto a nikoho by to nezaujímalo.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
09. apríl 2024 22:59