Američania objavili unikátny „potravinový hack“, ktorý by mal podľa nich skúsiť úplne každý. Problém je, že zvyšok sveta ho robí automaticky a už celé desiatky (ak nie stovky) rokov.
Ako píše portál Unilad, aj keď sa môže zdať, že natretie starého dobrého masla na spodnú stranu chleba je tou najzákladnejšou a najzrejmejšou vecou na planéte, niektorým ľuďom v Spojených štátoch sa táto informácia zdanlivo vyhýbala.
„Nový” potravinový hack
Amanda Rollins sa totiž stala virálnou po tom, čo uverejnila video, v ktorom prezradila, že považovala za čudné, keď si ľudia na pečivo dávali niečo ako maslo. Aktuálne však žije v Paríži, kde je to bežné.
„Napadlo ma, že Francúzi robia so sendvičmi niečo veľmi zvláštne, čo by vám podľa mňa pripadalo zvláštne. Toto je maslo,” rozpráva vo videu. „To, čo robia, je ako klasický sendvič. Je to šunka, syr a maslo.”
Mimochodom, nie je to tak dávno, čo sa Spojenými štátmi prehnal trend Butter Board, ktorý spočíval v tom, že si ľudia dali maslo na drevenú dosku, dochutili si ho a následne podávali.
„Ktokoľvek mimo USA by pravdepodobne súhlasil s tým, že maslo na sendviči je úplne normálne. Ale pre mnohých je to úplne nový potravinový hack, ktorý práve objavujú po prvýkrát. Tento koncept je pre mňa úplne nový a musím povedať, že sa mi páči,” pokračuje.
Ľudia nechápu
Podľa jej slov dodáva pečivu chuť a vlhkosť, no zároveň ho nezmáča tak ako majonéza. A ľudia boli skutočne ohromení a „nový” koncept sa im naozaj páčil.
Ľudia boli naozaj ohromení a tvrdia, že ide o nový koncept. Jedna osoba v reakcii na klip povedala: „Som úplne zmätená... prečo Američania až teraz objavili HLAVNÉ POUŽITIE MASLA.” Ďalší dodal: „Na čo používajú Američania maslo, ak nie do pečiva?” Nám teda nezostáva nič iné, ako Američanom pogratulovať k tomuto zásadnému objavu.