Známa tvorkyňa obsahu na OnlyFans sľúbila, že svoje zárobky použije na pomoc rodinám s nízkymi príjmami.Twitter/beckymil1/
StoryEditor

Mesačne zarába desaťtisíce, teraz chce pomáhať sociálne slabším. Hviezda OnlyFans poskytne lacné ubytko

Michal Čiernik26.01.2023., 15:00h

Známa tvorkyňa obsahu na OnlyFans sľúbila, že svoje zárobky použije na pomoc rodinám s nízkymi príjmami. Plánuje im poskytnúť bývanie za prístupnú cenu.

Lajkuj Brainee.sk na

Portál The Manc informoval, že známa tvár na OnlyFans Rebecca Goodwin sa zaviazala nakúpiť domy a prenajať ich rodinám, ktoré zápasia s krízou životných nákladov v Spojenom kráľovstve.

Táto 28-ročná žena, ktorá zarába okolo 115-tisíc eur mesačne, oznámila svoj „program dostupného bývania“ prostredníctvom Twitteru. „Môj plán je kúpiť osem nehnuteľností a prenajať ich rodinám s nízkymi príjmami,“ napísala.

Trojposchodový dom za 740 eur na mesiac

Domy neplánuje rozdávať ale dávať do prenájmu. V porovnaní s ostatnými ponukami a aktuálnym trendom zdražovania nehnuteľností v Británii, ponúka svoje domy za celkom prijateľné sumy. „Jeden dom, ktorý budem prenajímať, je trojpodlažný dom so štyrmi spálňami a tromi kúpeľňami s parkovaním mimo cesty pre dve autá, plne zariadený, 650 libier (740 eur) mesačne!“

„Zarábam dosť na OnlyFans. Nerobím to preto, aby som zarobila viac peňazí, ale investujem do budúcnosti svojich detí,“ odpovedala na otázku, keď sa chceli na Twitteri dozvedieť viac o jej novom projekte.

image

Bizarný zákon ovplyvní každého slovenského YouTubera a TikTokera. Po novom sa musí každý nahlásiť štátnej organizácii

Goodwin pre The Independent povedala, že mala problém zabezpečiť svoje dcéry, ktoré majú teraz jedenásť a štyri roky. Prezradila, že ona a jej deti boli nútené žiť len na stravných lístkoch, kým sa jej nerozbehla kariéra na online platforme.

Za prvých desať dní zarobila vyše tisís eur

Slobodná matka sa rozhodla obrátiť na OnlyFans, aby bola schopná postarať sa o svoje deti. „Založila som OnlyFans zo zúfalstva a za prvých 10 dní som zarobila viac ako 1 000 libier. Bolo to šialenstvo,“ povedala v rozhovore.

image

Slovenská modelka pre New York Post: Moje telo je príliš krásne, tvrdo som makala, lebo som z chudobnejšej krajiny

„Nikdy predtým som nezarobila toľko za mesiac. Teraz som si mohla kúpiť dom a Porsche,“ pokračovala. „Tesne predtým, ako som začala s OnlyFans, som mala dlh vo výške 15 000 libier a exekútora na krku. Teraz som bola schopná šetriť šesť mesiacov na to, aby som si mohla kúpiť dom so štyrmi spálňami bez hypotéky,“ dodala.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 08:33