Instagram hlási veľké problémyBrainee X Canva/
StoryEditor

Instagram v obrovských problémoch. Sociálna sieť bezdôvodne blokuje účty, problém sa týka aj Slovenska

Miroslav Kamody31.10.2022., 15:33h

Sociálna sieť si je vedomá problému, nateraz však neodpovedala na otázky, či zablokované profily bude možné používať.

Lajkuj Brainee.sk na

Jedna z celosvetovo najobľúbenejších sociálnych sietí je v obrovských problémoch. Ako informuje portál Independent, Instagram prestal správne fungovať, čoho výsledkom je bezdôvodné blokovanie profilov. Ľudia hlásia, že namiesto otvorenia aplikácie im vyskočí upozornenie, že ich účet bol zablokovaný.

Masové rušenie účtov spôsobilo paniku, pretože sa neobjavovalo ako chyba, ale ako klasické hlásenie, ktoré používateľom oznamovalo, že z dôvodu porušenia pravidiel už účet nebudú môcť používať. Problém hlásilo aj množstvo ľudí zo Slovenska.

Nejasný osud zablokovaných účtov

Instagram v príspevku na Twitteri uviedol, že si je vedomý problémov – ale nekomentoval, či pozastavenia boli výsledkom chyby a či budú obnovené po odstránení problému. Neposkytol tiež žiadne informácie o tom, kedy by sa problém mohol vyriešiť.

„Sme si vedomí toho, že niektorí z vás majú problémy s prístupom k svojmu účtu na Instagrame,“ napísal oficiálny účet. „Prešetrujeme to a ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti.“

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 17:20