Let´s Dance.Tv Markíza/
StoryEditor

Zaži Let´s Dance naživo. S obľúbenými pármi budeš môcť už čoskoro pretancovať celú noc

Miroslav Kamody29.04.2024., 11:15h

Šou Let´s Dance nemusíš vidieť len v telke. Celebrity aj profesionálni tanečníci vyrážajú na prvé turné po Slovensku.

Lajkuj Brainee.sk na

Tanečná horúčka na Slovensku nepoľavuje ani po rokoch. Divácky mimoriadne obľúbená šou Let´s Dance je tesne pred finále deviatej série a rekordné čísla sledovanosti hovoria samé za seba.

Televízia Markíza sa preto rozhodla potešiť všetkých jej fanúšikov a na jeseň 2024 vyráža s týmto celosvetovo úspešným formátom na veľkolepé Let´s Dance turné po celom Slovensku. A celé podujatie je naplánované tak, aby si sa cítil priamo ako v televízii.

image

Let´s Dance vyrazí na turné.

Tv Markíza/

Prídu aj porotcovia či moderátori

Chýbať nebudú skvelé výkony celebritných aj profesionálnych tanečníkov, nezabudnuteľné vtipné hlášky porotcov a sprievodné slovo moderátorov. K tomu všetkému nebudú chýbať ani obľúbení tanečníci z tanečnej skupiny KRS Movement pod vedením choreografa Miňa Kereša.

Ak sa ti páčili tanečné výkony Jána Koleníka, tak teraz máš možnosť vidieť ho naživo v rámci Let´s Dance turné aj v blízkosti tvojho domova. Séria nezabudnuteľných večerov začne 2. októbra v Michalovciach a postupne zavíta aj do Košíc (4. október), Prešova (6. október) a Popradu (9. október).

Televízny zážitok aj v tvojom meste

„Turné pripravuje tím renomovaných tvorcov, ktorí sú zárukou maximálnej kvality a nezabudnuteľného zážitku. V spolupráci s jedným z najlepších režisérov na Slovensku a v Česku Pepe Majeským sa pre Let´s Dance turné opäť spojili choreografi Miňo Kereš a Peter Modrovský, dramaturgička Šema Satkeová, scénograf Jaroslav Holota, technický riaditeľ zodpovedný aj za svetelný dizajn Michal Schmidt a producent za Televíziu Markíza, jej marketingový riaditeľ Michal Borec, aby vytvorili pútavú šou plnú emócií, nadšenia a profesionálneho umenia tak, ako ju poznáte z televíznych obrazoviek,” píše sa v oficiálnom popise podujatia.

image

V Bratislave učí tanec, ktorý vznikol v New Yorku v LGBT komunite. Vďaka nemu zvládam svoje ego, hovorí Monika

Samotný parket bude, tak ako si zvyknutý z televíznych prenosov, lemovaný VIP stolmi, okolo nich a nad nimi budú klasické miesta na sedenie. Pokiaľ tak nechceš zmeškať príležitosť vidieť Let’s Dance naživo, vezmi so sebou svojich kamarátov, rodinu a zažite spolu neopakovateľný večer plný tanca, hudby, zábavy a úžasných kostýmov.

Lístky na všetky zastávky Let´s Dance turné kúpiš v sieti Ticketportal. Budeš sa však musieť poponáhľať - o možnosť vidieť ikonickú tanečnú šou naživo je poriadne veľký záujem!

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/ostatne, menuAlias = ostatne, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
14. máj 2024 13:11