Katy Perry a Taylor SwiftYouTube/Taylor Swift VEVO
StoryEditor

Najznámejšie konflikty medzi osobnosťami. Na meno si nevie prísť Katy Perry s Taylor Swift, ale aj The Rock a Vin Diesel

Nikola Michalkova17.04.2023., 13:00h

Niektoré celebrity síce začali ako kamaráti, ale konflikt bol silnejší a už sa nemôžu vystáť. A u niektorých je taká nevraživosť od začiatku, čo dávajú aj jasne najavo.

Lajkuj Brainee.sk na

Každý konflikt, ktorý sa odohrá medzi celebritami, istým spôsobom ovplyvní aj fanúšikov. Akonáhle sa spustí hádka medzi slávnymi, aj fanúšikovská základňa sa začína rozdeľovať a na sociálnych sieťach vypukne lavína výmen názorov medzi dvoma tábormi.

Je len veľmi ťažké s istotou povedať, prečo sa to deje a prečo sa fanúšikovia majú potrebu hádať rovnako, ako ich vzor. My sa pozrieme na najznámejšie celebrity, ktoré medzi sebou majú konflikt. 

Taylor Swift a Kanye West

Tu ani veľa slov netreba, pretože pravdepodobne väčšina z nás konflikt medzi speváčkou a raperom vnímala. Všetko to začalo na odovzdávaní cien MTV’s Video Music Awards v roku 2009, keď Kanye West skočil do príhovoru Taylor Swift, píše sa na portáli Insider.

Bez ohľadu na to, že po skočení na pódium sa Kanye ospravedlnil, nakoniec pokračoval a povedal: „Ale Beyonce mala jeden z najlepších videoklipov zo všetkých.“ 

image

Kanye West a Taylor Swift

Taylor Swift Facts/Twitter

Na tejto udalosti celý konflikt vypukol a Kanye West sa k tomu zjavne veľmi rád vracal. V jednej svojej piesni si tiež neodpustil narážku na Taylor. Dostala názov Famous a vyšla v roku 2016. „Mám pocit, že ja a Taylor stále môžeme mať sex. Prečo? Urobil som tú ‚b***h’ slávnou.“ 

To vyvolalo emócie aj vo fanúšikovských základoch. Rozdelili sa do dvoch táborov. V jednom si zastávali populárneho rapera, v druhom zas speváčku. Ale našli sa aj takí, ktorí z klanu Westa prešli do tábora Taylor a postavili sa na jej stranu.

„Kanyeho hudba mi zmenila život a zmenila život aj mnohým ďalší, ale je čas priznať, že to úplne pokazil. Bolí to, ale je to tak,“ napísal jeden používateľ pre portál Forbes. 

Kim Kardashian a Chloë Grace Moretz

Konflikt začal v roku 2016, keď Kim Kardashian na svoj Twitter pridala nahé selfie. Herečke sa fotografia pravdepodobne nepáčila a svoju reakciu si nenechala len pre seba. Na svoj Twitter pridala príspevok: „Je obrovský rozdiel medzi rešpektovaním platformy, ktorú si dostala ako celebrita, a ‚hanobením dievčat‘, čo by som ja nikdy neurobila.“ 

Odpoveď známej influencerky nenechala na seba dlho čakať a tak na svojom Twitteri zverejnila svoju reakciu: „Všetci privítajme Chloe na Twitter, keďže nikto nevie, kto to je. Tvoj cover (magazínu) Nylon je roztomilý.“

Chloe v tomto prípade už neodpovedala, pravdepodobne sa riadi heslom „múdrejší ustúpi“, ktovie, ale napokon to ticho predsa len herečka prelomila a pre Glamour uviedla: „Tá fotografia nebola spojená so sebavedomím. Bolo to urobené v mierne vo voyerskom (sexuálnom) svetle, čo nie je vhodné pre mladé ženy.“

Ani reakcie fanúšikov sa dali očakávať. Jeden používateľ Twitteru napísal: „Kim Kardashian je hodná 85 miliónov a každý vie, kto to je, zatiaľ čo Chloe Moretz to musí ešte len dosiahnuť.“ Okrem toho sa do tohto sporu zapojila aj Khloé, ktorá vytiahla fotografiu herečky.

Taylor Swift a Katy Perry

Asi najväčším prekvapením bol konflikt medzi Katy Perry a Taylor Swift, keďže boli pôvodne najlepšie kamarátky. Keďže dôvod sporu medzi nimi dlho nebol odhalený, fanúšikovia začali špekulovať, že konflikt mal začať po tom, čo si Katy začala v roku 2012 s Johnom Mayerom, bývalým priateľom Taylor. Skutočný dôvod ale napokon vyšiel najavo a nesúvisel so žiadnym mužom, ale s podnikaním. 

„V podstate sa pokúsila sabotovať celé moje turné po arénach. Pokúsila sa mi najať niekoľko ľudí. Som nekonfliktná, neverili by ste mi, ako neznášam konflikty. Takže sa jej teraz vyhýbam. Je to nepríjemné a nepáči sa mi to,“ vyjadrila sa Taylor Swift pre portál Rolling Stone. Aj napriek tomu, že sa speváčky napokon stretli, udobrili a nevznikol ďalší konflikt, u fanúšikov to spustilo veľkú lavínu výberu strán. 

Kim Cattrall a Sarah Jessica Parker

Obe môžeme poznať zo slávneho filmu Sex v meste, kde hrali kamarátky. V realite to bolo tak trochu inak a neboli si také blízke, ako sme ich videli na obrazovke. Začali sa šíriť klebety, že konflikt vznikol, keď Kim odmietla spolupracovať na treťom pokračovaní filmu.

V rozhovore sa Kim vyjadrila k Sarah Jessica Parker: „Naozaj si myslím, že mohla byť milšia. Neviem, čo má za problém.“ Informácie priniesol portál Good House Keeping.

image

Kim Cattrall a Sarah Jessica Parker

Chotx Nowab/Twitter

Všetko to vyvrcholilo v roku 2018, keď Kim prežívala stratu jej brata. Sarah jej vtedy ponúkla svoju ľútosť, ale ako sa zdá, Kim to vôbec neprijala. Na Instagram napísala: „Nepotrebujem teraz tvoju lásku alebo podporu. Nie si moja rodina. Nie si ani moja kamarátka.“  

V tomto prípade sa fanúšikovia až tak moc nerozdelili a priali si, aby sa zmierili. Nikto si pravdepodobne nevedel predstaviť film ani bez jednej z nich. 

Vin Diesel a Dwayne Johnson

Niekedy by si mali hereckí kolegovia ustrážiť prsty a na sociálne siete radšej nič nepísať. Ďalší konflikt medzi hercami vznikol práve kvôli príspevku, ktorý zverejnil Dwayne, známy aj ako „The Rock“.

„Niektorí sa správajú ako čestní muži a skutoční profesionáli, zatiaľ čo iní nie. Keď si v apríli pozriete tento film a bude sa vám zdať, že v niektorých scénach nehrám a moja krv vrie, máte pravdu,“ napísal na svojom Instagrame počas natáčania filmu Rýchlo a zbesilo 8 v roku 2017.

Po tom, ako sa film natáčal a Dwayne sa rozhodol poďakovať všetkým na svojom Instagrame, vášne rozprúdil najmä preto, lebo nejakým spôsobom „zabudol“ spomenúť aj jeho kolegu Vina Diesela. 

Ale ich konflikt napokon neprerástol do niečoho väčšieho, ale určite zaskočil mnohých. Ku konfliktu sa vyjadril aj raper Ludacris: „Je to chúlostivá situácia.“

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 03:37