Gábor BorárosInstagram/boraros_gabor
StoryEditor

Zápasník Boráros v Zámene manželiek. O dcéru sa nestaral, čudujem sa, že sa vôbec sám vykaká, povedala náhradná manželka

iDnes.czKarolína Sýkorová11.05.2023., 11:00h

V novej časti Výmeny manželiek sme opäť mohli nahliadnuť do domácnosti celebrity, tentoraz jej bol MMA zápasník Gábor Boráros. Ako obyčajné nahliadnutie bola Výmena aj pre náhradnú manželku, ktorej športovec v podstate zakázal na čokoľvek siahať. Jeho partnerka sa pritom na druhej strane musela postarať o päť detí.

Lajkuj Brainee.sk na

Prvá rodina novej Výmeny manželiek žije na Slovensku kúsok od maďarských hraníc v dedine Orechová Potôň. Skladá sa z Moniky (28), influencerky a podnikateľky, jej partnera Gábora Borárosa (30), ktorý sa živí ako zápasník MMA, ich dcérky Zorky (9 mesiacov) a babičky Maji, píše Karolína Sýkorová z iDnes.

Gábor s Monikou sú zasnúbení a žijú spolu už desať rokov. Ako obaja priznávajú, ich vzťah je niekedy pekne búrlivý. Gábor podľa svojich slov nie je vôbec trpezlivý a partnerka sa mu často musí prispôsobovať.

„Najskôr musím ísť na tréning, potom musím jesť a až potom fungujem ako človek,“ povedal o sebe. Okrem toho je zvyknutý na kompletný servis, ktorý mu poskytuje nielen Monika, ale aj pani na upratovanie.

image

Ruská polícia zadržala internetovú hviezdu Hasbullu. Dôvodom mal byť incident počas svadobných osláv

Som tu ako upratovačka

Spoločnosť robila Gáborovi Renata (40), ktorá je momentálne na materskej dovolenke. „Podľa mňa bude milá, je vysmiata, dobrosrdečná,“ zhodnotil ju po zoznámení náhradný manžel. Nepáčilo sa mu však, že fajčí a nešportuje. „Bude asi dobrý, ale príde mi trochu namyslený, jednoducho frajer,“ zverila sa Renata. Nepríjemne ju prekvapila prítomnosť babičky, o ktorej nebolo v manuáli ani slovo.

Ukázalo sa, že práve s ňou bude tráviť najviac času. Maja jej asistovala nielen pri starostlivosti o Zorku, ale aj o Gábora. Spoločne mu hneď prvé ráno robili raňajky. „Dobré. Zatiaľ spokojnosť,“ ohodnotil Renatin výkon. Na obed ju vzal do reštaurácie tak, ako je zvyknutý. „Monika vie variť, ale ja nepotrebujem jesť stále doma. Takto je to rýchlejšie,“ vysvetľoval.

„Na chlapa sa o seba stará celkom dosť, už je mi jasné, ako je to s tými skriňami,“ spomenula Renata šatník plný na prasknutie, ktorý ju zaujal pri prvej prehliadke domu. „Milujem svojho chlapa, aký je, a nepotrebujem z neho robiť frajera. Kúpe sa, nesmrdí, a to mi stačí,“ smiala sa.

Večer šiel Gábor do posilňovne a všetku starostlivosť o Zoru medzitým prebrala babička. „Umy si ruky,“ požadovala po príchode z obchodu Renatu, ktorá odvetila, že už ich má umyté. „Neviem no, čo budem robiť, asi sa tu uhryziem nudou,“ cnela si náhradná manželka, zatiaľ čo babička kŕmila Zoru s tým, že Monika aj Gábor si nepriali, aby sa čokoľvek dialo bez jej dohľadu. „Mrzí ma to, som tu úplne zbytočná. Idem fajčiť, robte si tu, čo chcete,“ vyhlásila Renata.

Aby sa upokojila, pustila sa aspoň do žehlenia. „Mám strach, či im Monika varí tak, ako sú zvyknutí, či je o nich postarané. Čo som sa dozvedela, tak ona je taká, že má rada nechtíčky a česanie a make-up, a to pre mňa nie je dôležitá vec v domácnosti.“

Aj ony „dôležité veci“ ako upratovanie musela Renata robiť pod dohľadom babičky, ktorá jej pritom dávala presné inštrukcie. „Oni robia, ako by som si doma neupratovala. Ja si tu pripadám ako nejaká sliepočka, ktorá asi v živote nevidela pákovú batériu,“ sťažovala sa vymenená manželka. „Babička je tu na stráženie dieťaťa, ja som tu ako upratovačka.“

image

Nakúpil tigre, kšeftoval s nimi, hral sa na bosa. Teraz Karlosa Vémolu rieši polícia, hrozia mu tri roky basy

Ráno jej Gábor s babičkou dovolili urobiť raňajky, obaja ju však chodili kontrolovať. „Skoro som zabudol, chcem kakao,“ rozkázal si pán domu. Došlo ale mlieko, a tak Gábor poslal Renatu do samoobsluhy. Náhradnú manželku to prekvapivo rozveselilo. „Prvá samostatná úloha, konečne!“

Kamerám sa však zverila, že na podobné obskakovanie manžela nie je zvyknutá. „Manželovi takto neslúžim, nie som jeho slúžka. Samozrejme by si to Gábor mohol urobiť sám, ale on nič nerobí sám. Čudujem sa, že sa vôbec sám vykaká a vyciká.“

Nepoznám ťa a neverím ti

V zmene režimu si Renata priala, aby sa Gábor viac venoval malej. Ten ale odmietol s tým, že má v pláne zapojiť sa do výchovy viac až v novom dome, ktorý necháva stavať. Ani s druhým prianím tak úplne nepochodila - namiesto výletu do Bratislavy navrhol dočasný manžel Maďarsko.

Nasledovala otázka, prečo jej Gábor nedovolí starať sa o Zorku. „Pretože ťa nepoznám a neverím ti. Na to ešte musíš veľa urobiť, aby som ti veril,“ odpovedal. „Takže až do konca Výmeny sa bude starať babička, chápem to správne?“ opáčila Renata a Maja aj Gábor súhlasne pokývali.

Ako sa čoskoro ukázalo, otázku starostlivosti o Zoru nemusela Renata vôbec riešiť, Monika na druhej strane sa totiž rozhodla Výmenu ukončiť. „Informácia je to pre mňa skvelá, neuveriteľne sa teším a potrebujem prežiť tento deň. Trošku som čakala, že to nevydrží,“ radovala sa Renata. Pred odchodom domov ju však ešte čakal výlet do Maďarska. Spoločnosť jej robil len Gábor, Maja zostala doma s malou.

A čo sa dialo na druhej strane v Česku? To sa dozvieš po kliknutí na druhú stranu článku.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/ostatne, menuAlias = ostatne, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 01:12