Tínedžeri boli prekvapení, že priemerná veľkosť ochabnutého penisu je menšia, než si mysleli.Channel 4
StoryEditor

Televízna šou búra všetky hranice. Pred tínedžermi sa vyzliekli muži, aby demonštrovali „skutočné“ veľkosti svojich údov

mor14.04.2023., 14:00h

V jednej z odvysielaných častí TV šou Naked Education, sa pred skupinou tínedžrov vyzliekli štyria muži donaha. Bola to reakcia na rozhovor o tom, ako vyzerajú reálne ľudské telá.

Lajkuj Brainee.sk na

Relácia sa vysielala na Channel 4. Viedla ju moderátorka Anna Richardson spolu s Yinkou Bokkini a Alexom Georgeom z Love Islandu, píše magazín Lad Bible

Podľa Richardson je šou najmä o podpore body positivity a vzdelávaní ľudí o tom, ako ľudské telo v skutočnosti vyzerá a ako sa rôzni od človeka k človeku - pričom je stále normálne.

image

Päť vecí, ktoré by sme o sexe mali vedieť, no nikto nám ich nepovedal: Potraty aj neplodnosť sú bežné, sexualita je premenlivá

Vzdelávanie pre všetkých

„Naked Education je vzdelávacia TV šou, ktorá je zameraná na normalizáciu všetkých typov ľudských tiel a zvýrazňovanie ich rozdielov, aby sme následne mohli lepšie akceptovať fakt, že keď sa vyzlečieme, sme všetci normálni,“ vyjadrila sa ohľadne svojej relácie Anna Richardson. 

Ako inak, šou typu Naked Education sa nemôže zaobísť bez kontroverzií. Nahota, mládež, sex, intimita - celý tento mix je pre konzervatívnejších ľudí ako zažatá lampa, ku ktorej sa v noci zbiehajú mušky.  A po tom, čo sa v telke objavila scéna, kedy štyria nahí muži stoja pred tínedžrami, sa spustila lavína kritiky. 

Začali prichádzať prvé pripomienky od niektorých divákov, ktorí mali za to, že Naked Education zachádza už príliš ďaleko vo svojej snahe „odhaliť niektoré z najbežnejších mýtov“ o ľudskom tele.

Dôležitý bod v rozhovore o intimite

Ďalší sa zas pýtali, či bolo správne, aby sa dospelí muži vyzliekali pred maloletými deťmi, zatiaľ čo iní obhajovali túto scénu ako dôležitý bod v rozhovore o intimite, predstavách o ľudskom tele a o tom, čo je vlastne normálne.

Jedným z tých, ktorí sa prihovorili za kontroverznú reláciu, je Liam Halewood, ktorý sa raz tiež objavil v šou a povedal, že má dôležitý odkaz pre mladšie generácie o tom, ako ľudia v skutočnosti vyzerajú.

image

Navrhuje zákony proti interrupciám, teraz chce zakázať videá pre dospelých. Čepček chce, aby sme ich pozerali len s notárskym súhlasom

Tento 36-ročný muž povedal, že to, čo bolo uvedené v programe na Channel 4, nebolo „nič, čo by nebolo už dostupné pre dnešnú mládež v oblasti sexuálnej výchovy na školách“. Má za to, že ľudia by nemali dookola opakovať, že daná situácia bola zvrátená a že tvorcovia prekročili hranice. 

Predstavovali si ich inak

Celá situácia prebiehala tak, že skupina tínedžrov diskutovala o mužských telách a preberali tiež tému veľkosti penisu. Pričom chalani v skupine sa priznali, že vždy, keď sa o tejto téme hovorí, je to väčšinou o „chvastaní sa“ a bralo sa to ako „súťaž“. Keď sa ich moderátori spýtali, aká je podľa nich priemerná veľkosť nestoporeného údu, tipovali, že bude dlhý päť palcov (približne 12,5 centimetrov). 

image

Veď tú menštruáciu zastav, aby sme mohli mať sex. Ženy sa podelili s vyjadreniami mužov, pri ktorých sa ti zastaví mozog

Následne sa po diskusii pred tínedžrov postavili štyria mužskí modeli a vyzliekli sa. 16-ročná Lara povedala, že „nikdy predtým som nevidela úplne nahého muža“, zatiaľ čo 14-ročná Amelia odvrátila pohľad a povedala, že „je tu príliš veľa nahých mužov na spracovanie“.

Lara sa ešte vyjadrila, že bolo „zaujímavé vidieť, ako tá istá vec môže vyzerať tak odlišne“, na druhej strane chalani boli zdržanlivejší a hanblivejší. Elliot povedal, že k celej situácii pristupoval taktikou „nepozeraj sa na nič, udržuj len očný kontakt a odvracaj zrak“.

Alex George vysvetlil, že priemerná dĺžka penisu sa v Spojenom kráľovstve pri nestoporení pohybuje „okolo troch palcov“ a do publika povedal, že „je normálne mať 11 erekcií za deň a štyri v noci“.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/ostatne, menuAlias = ostatne, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. apríl 2024 18:03