Pellegriniho prešľapy v prezidentskej kampani bavia internet.Facebook/ Memoviny
StoryEditor

Internet sa baví, prinášame NAJ memečka: Pellegrini sa s rodičmi nezmestí do bytu, v regiónoch na Miletičke

Michal Čiernik03.04.2024., 15:00h

V poslednej debate prezidentských kandidátov si Peter Pellegrini príliš nepomohol. Jeho vyjadrenie o malom 88 metrovom byte v luxusnej stavbe pri Dunaji a nepriznanej vile jeho kolegu, si asi voličov nezískal. Jediný, kto vďaka tomu získal nových fanúšikov, sú slovenské meme stránky.

Lajkuj Brainee.sk na

Diskusia prezidentských kandidátov na Markíze priniesla množstvo úprimných priznaní. Niektoré však boli možno až príliš úprimné. V dueli totiž prišla reč aj na vilu poslanca Hlasu Petra Náhlika, ktorú neuviedol vo svojom majetkovom priznaní.

image

GALÉRIA Slovenský internet reaguje na výsledky prezidentských volieb. Běž domů, Ivane! Ví-ťaz je len je-den

„Keďže dom nevyužíva, tak mám možnosť ho v prípade potreby ho niekedy využiť a je to celkom praktické aj vzhľadom na to, že so psom stráviť čas na záhrade je fajn,“ prezradil o tejto nehnuteľnosti šéf parlamentu.

Okrem toho Pellegrini v debate priznal, že dom využíva, keď prídu na návštevu jeho rodičia, pretože je pohodlnejší než jeho byt pod Bratislavským hradom, ktorý opísal ako "malý trojizbový byt s rozlohou 88 metrov štvorcových". 

Spolu s nedávnym súkromným letom do regiónov na východ Slovenska a odmietnutou debatou so svojim protivníkom kvôli ďalšej údajnej návšteve regiónov, aj keď v čase rozhovoru ho nafotili v Bratislave, sa to predsedovi Hlasu nakopilo. To samozrejme využila slovenská satirická scéna a internet zaplavila množstvom vtipných memečiek. Výber tých najlepších nájdeš v našej galérii.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/memecka, menuAlias = memecka, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
01. máj 2024 16:42