Memečka na účet Jady SmithX, Instagram, Facebook
StoryEditor

Jada Pinkett-Smith je na internete terčom vtipov. Za všetko môžu jej otvorené vyjadrenia o jej minulosti

Miroslav Kamody18.10.2023., 14:00h

Internet je plný priznaní Jady o jej života aj vzťahoch. Okrem toho ho však zapĺňajú aj meméčka, ktoré si z nej robia srandu.

Lajkuj Brainee.sk na

Jada Pinkett-Smith v posledných dňoch otvorene prehovorila o svojich vzťahoch, Willovi Smithovi, rodine, ale aj minulom živote a zdravotných problémoch, s ktorými musela bojovať. Jednoducho povedané o všetkom, o čom sa len dalo. K tomu všetkému ešte vydala knihu s názvom Worthy, v ktorej hovorí o svojej doterajšej kariére.

image

Všetkých klamali idylickým manželstvom. Veľké odhalenie Jady Pinkett: Smithovci už niekoľko rokov žijú oddelene

A keďže prezradila, že s Willom už roky netvoria pár, že s Tupacom bol jej spriaznená duša, o predaji drog a ďalších veciach, reakcia sveta bola poriadne zmätené. Zdá sa totiž, že Jada každý deň príde s niečím novým a väčším. Internet preto reagoval tak, ako mu to ide najlepšie - memečkami.

Jada je v nich preto guľkou, ktorá zastrelila Tupaca (alebo je vlastne celý čas ukrytý Tupac). Bola to ona, kvôli ktorej sa rozpadol vzťah Rytmusa a Dary a ešte omnoho omnoho viac. Koniec koncov, presvedč sa o tom na vlastne fotky v našej galérii.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/memecka, menuAlias = memecka, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. apríl 2024 05:21