Tomáš Kaloč alias KalyTiktok/Kaly
StoryEditor

VIDEO Kaly z Love Islandu prehovoril o svojom odchode: Príde mi to nefér. Réžia sa asi zbláznila, reagujú ľudia

Antiyoutuber25.09.2024., 10:00h

Tomáš Kaloč alias Kaly sa znenazdajky objavil v reality show Love Island, ale po troch dňoch zase odišiel. Nedokázal totiž vytvoriť dostatočne silný pár so svojou partnerkou. On sám je zo svojho odchodu veľmi sklamaný a teraz sa o ňom rozhovoril na TikToku. Nebol vraj schopný za deň nadviazať dostatočne silné puto. Ľudia ho podporujú a súhlasia s ním.

Lajkuj Brainee.sk na

Účastník reality šou Love Island Tomáš Kaloč alias Kaly sa v programe príliš dlho neudržal. Po troch dňoch bol totiž z reality šou vylúčený, pretože tvoril so svojou partnerkou najslabší pár a musel sa vrátiť domov. Kaloč pritom nemal toľko príležitostí sa presadiť a na svoj odchod teraz reagoval na TikToku, píše portál Antiyoutuber.

Kaloč totiž doplnil pôvodnú zostavu Love Islandu a mal možnosť k sebe získať partnerku. S prvou slečnou si síce sadol, ale tá sa potom rozhodla vytvoriť pár s iným účastníkom a ani s druhou slečnou si Kaloč nedokázal vytvoriť dostatočne silný vzťah. Na základe toho musel Love Island opustiť.

image

Aká som bola v Ruži, taká som aj doma. Mám pocit, že z toho, že nám to s Radkom nevyšlo, všetci vinia mňa, hovorí Stanka

Tréma aj málo času

„Extrémne ma to mrzí, pretože som nedostal viac priestoru sa nejako vyjadriť, alebo sa s niekým matchnúť. So Sarah sme si k sebe postupne hľadali nejakú cestičku, ale 24 hodín je jednoducho málo. To nejde si za taký krátky čas s niekým sadnúť. Dopadlo to tak, ako to dopadlo, nijako im to nemám za zlé,“ povedal Kaloč vo videu na TikToku.

Bolo na ňom vidieť, že je zo svojho odchodu veľmi sklamaný. Zároveň mal málo času na to, aby si s niektorou slečnou skutočne sadol natoľko, aby spolu tvorili dostatočne silný pár. Kaloč mal navyše veľký problém s rozprávaním, k čomu sa vo videu tiež vyjadril.

@kaly2211 Vyjádření na účast v LOVE ISLAND 4 ❤️‍🩹🌴 #loveislsndcs #loveisland  #vyjadreni @loveislandcs ♬ Last Hope (Over Slowed + Reverb) - Steve Ralph

„Nebolo to spôsobené tým, že mám urobené zuby. Skôr to bolo tým, že všade boli kamery, bol som pod tlakom, takže som mal extrémnu trému a bol som rád, že som zo seba dostal aspoň nejaké slovo,“ vysvetlil Kaloč. Opäť sa potom vrátil k tomu, ako veľmi je zo svojho odchodu z Love Islandu sklamaný a že skrátka nemal šancu sa za tri dni s niekým toľko zblížiť.

Kritika od ľudí

Ľudia, ktorí reality show poctivo sledujú, ale Kaločovi vyjadrujú obrovskú podporu. Podľa nich bolo jeho postavenie v Love Islande naozaj zložité a množstvo ľudí zároveň veľmi kritizuje samotnú réžiu reality show. „Bolo to strašne nefér. Však hneď prišiel a odišiel.”

image

Sulíkov syn opäť preráža dno internetu. Ženy by mali rodiť len do 22 rokov, potom sú už staré a je vhodné ich podvádzať

„Neviem no, príde mi to nefér ťa vyhodiť za to, že si si tam nič nevytvoril. Kedy si to mal stihnúť? Tento rok je to debilné. Nič v tejto sérii nie je fér. Réžia sa asi zbláznila, nič si z toho nerob. Všetko je dopredu vymyslené. Ostatní tiež nikoho nemali a zostali tam. Táto séria je zatiaľ celkom o h*vne,“ reagujú na Kaločovo vyjadrenie ľudia na TikToku.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. september 2024 10:02