Justina Timberlakea zadržali pre šoférovanie pod vplyvom.X/
StoryEditor

Kauza v Hollywoode. Justina Timberlakea zadržali za šoférovanie pod vplyvom, rozpil sa po knihe Britney Spears

iDnes.cz19.06.2024., 10:09h

Americký spevák a herec Justin Timberlake (43) strávil niekoľko hodín vo väzbe, keď ho v pondelok zatkli na newyorskom Long Islande pre podozrenie z jazdy pod vplyvom alkoholu. Podľa polície ignoroval stopku a vybočil zo svojho jazdného pruhu. Podľa amerických médií ho predviedli pred súd, ktorý ho po prvom pojednávaní prepustil.

Lajkuj Brainee.sk na

Podľa agentúry Associated Press čelí Timberlake obvineniu z jazdy pod vplyvom omamných látok. Po nočnom zadržaní sa ráno objavil na súde v prístave Sag, kde má proces pokračovať 26. júla. Zástupcovia Timberlakea sa ku kauze nevyjadrili.

V dokumente, ktorý zverejnil súd, sa uvádza, že spevák šoféroval nové BMW, keď ho krátko po polnoci zastavil policajt. „Jeho oči boli zakrvavené... V dychu mal silný zápach alkoholu... Jeho reč bola spomalená a jeho chôdza bola neistá,“ uviedla polícia. Podľa dokumentu Timberlake povedal dôstojníkovi, že mal jedno martini a odmietol sa podrobiť dychovej skúške.

image

Britney Spears opäť rozvírila vody bulváru. Vraj bola tehotná s Justinom Timberlakeom, ten ju mal poslať na potrat

East Long Island, kde sa prípad stal, je obľúbenou letnou destináciou bohatých, ktorá sa nachádza niekoľko desiatok kilometrov východne od New Yorku. Podľa webovej stránky má Timberlake na tento víkend naplánované dva koncerty v Chicagu a dva koncerty v New Yorku budúci týždeň. Timberlake sa k zatknutiu zatiaľ nevyjadril.

Zlomila ho Britney?

Zdroj blízky spevákovi pre DailyMail uviedol, že Justin sa pomerne „dosť rozpil“ po tom, ako Britney Spears vo svojej knihe prehovorila o ich vzťahu. Speváka obvinila z toho, že ju v mladom veku poslal na potrat.

43-ročný spevák a herec sa preslávil ako člen chlapčenskej skupiny ‘N Sync. Uspel aj po začatí sólovej kariéry, vrátane desiatich cien Grammy. Urobil si meno aj na veľkom plátne, hral vo filmoch ako Alpha Dog, In Chains, The Guru of Love a film Social Network o vytvorení sociálnej siete Facebook.

Víťaz viacerých ocenení, vrátane ceny Emmy a Brit Award, tvoril pár s hollywoodskou hviezdou Cameron Diaz či spomínanou Britney. V roku 2007 sa dal dokopy s Jessicou Biel, s ktorou sa oženil v októbri 2012. Pár má dvoch synov - deväťročného a trojročného.

Jeho manželka sak zatknutiu taktiež nevyjadrila. Naposledy mu želala na Instagrame na Deň otcov. „Pre tak veľa ľudí znamenáš mnoho. Ale pre nás si skala. Skala, na ktorú lezieme a opierame sa o ňu," napísala Bielová na sociálnej sieti.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
01. júl 2024 09:01