Nikocado AvocadoYouTube/Nikocado Avocado
StoryEditor

VIDEO Veľké odhalenie slávneho YouTubera: Nikocado Avocado schudol cez 114 kilogramov, ukázal svoju novú podobu

Antiyoutuber10.09.2024., 14:00h

S neuveriteľnou premenou teraz šokoval svojich fanúšikov slávny YouTuber z USA Nikocado Avocado. Preslávil sa mukbang videami, v ktorých konzumoval obrovské porcie jedla, čo viedlo k jeho výraznému priberaniu na váhe. V nedávno zverejnenom populárnom videu ale odhalil svoju novú podobu.

Lajkuj Brainee.sk na

V novom videu slávneho YouTubera Nicholasa Perryho, známejšieho ako Nikocado Avocado, sa na začiatku tvorcu objaví v obrovskej maske pandy. Keď ju však po chvíli zloží, snáď každému, kto pozná jeho tvorbu, spadne brada. YouTuber prezradil, že zhodil neuveriteľných sto štrnásť kilogramov, píše portál Antiyoutuber.

Na platforme sa preslávil tzv. mukbang videami, v ktorých konzumoval obrovské porcie jedla. Ako to už býva s nadmerným príjmom, viac jedla znamená viac tuku. Časom tak výrazne pribral, až dosiahol váhu takmer sto šesťdesiattri kilogramov. Na sociálnych sieťach bol kvôli svojej nadváhe často kritizovaný, pričom sa stretával aj so zdravotnými problémami. Raz dokonca údajne predstieral infarkt.

image

Zomrela slávna YouTuberka MotoTanya. Najkrajšia motorkárka sa pri osudnej nehode zrazila s kamiónom

Dva kroky napred

„Ja som zloduch, pretože som ho zo seba urobil,“ hovorí YouTuber, dáva si z hlavy masku pandy a ukazuje tak svoj nový vzhľad. „Dnes som sa prebudil z veľmi dlhého sna. Prebudil som sa tiež s tým, že som zhodil sto štrnásť kíl zo svojho tela,“ pokračuje.

Ďalej hovorí o tom, ako mu len včera ľudia na sieťach nadávali a kritizovali jeho váhu a na druhý deň je všetko inak. Ľudia sú podľa neho najviac zvrátené stvorenia na planéte. „Ale aj tak sa mi podarilo pred všetkými zostať dva kroky napred,“ hovorí.

Nové video, ktoré zverejnil na platforme, má obrovské dosahy. Len za dva dni má vyše tridsať miliónov zhliadnutí. Od vydania videa mu podľa webu socialblade.com pribudlo vyše tristo päťdesiat tisíc nových sledujúcich. Teraz ich má dohromady vyše štyri milióny dvestotisíc.

Obdivuhodná premena

Podľa ľudí na sieťach je jeho premena neuveriteľná a obdivuhodná. „Buďme k sebe úprimní. To je to, v čo sme dúfali, než aby sme čelili jeho smrti kvôli komplikáciám spôsobeným jeho veľkou nadváhou,“ komentuje video jeden z ľudí na YouTube, ktorého komentár získal takmer dvestošesťdesiattisíc lajkov.

„Skutočnosť, že to dokázal udržať úplne v súkromí a nikto na svete neprezradil jeho tajomstvo a pritom aktívne vytváral fámy o infarktoch a neúspešnom chudnutí, je tak zamotané, že z toho ide hlava okolo,“ komentuje ďalší. YouTuber skutočne, aj keď nie veľmi aktívne, vydával za posledné roky videá. Je tak zrejmé, že boli predtočené.

image

Pozérstvo alebo dobročinnosť? Najznámejši influencer postavil pre chudobných domy, niektorí to kritizujú

Kontroverzný tvorca

Ako tvorca je bezpochyby považovaný za kontroverzného. Ľudia ho často označovali za zlý príklad YouTubera, ktorý si zničil život a vo svojich videách propaguje nezdravú obezitu. Raz mal dokonca podľa sledujúcich zinscenovať infarkt len kvôli zvýšeniu sledovanosti.

„Nick, prosím, nehovor, že si mal infarkt, keď si ho nemal. A ak si sa cítil, že áno, mal si ísť do nemocnice. Nie je to niečo, s čím by si si mal zahrávať,“ napísala mu pod jeho video jedna zo sledujúcich. Na nejaký čas sa mal tiež rozísť so svojim partnerom, ktorý vyhlásil, že mu YouTuber zničil život. Po určitej dobe sa však k sebe opäť vrátili.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
10. september 2024 14:02