Konšpirátor Daniel Bombic, známy ako Danny Kollár, prišiel o svoj YouTube kanál.X/Dannykollar/
StoryEditor

Koniec videí s vládnymi politikmi? Extrémista Bombic dostal doživotný ban na YouTube, prišiel tak o svoj zdroj príjmov

Michal Čiernik03.06.2024., 09:59h

Konšpirátor Daniel Bombic, známy ako Danny Kollár, prišiel o svoj YouTube kanál. Zákaz by mal byť doživotný.

Lajkuj Brainee.sk na

Jeden z najväčších slovenských konšpirátorov prišiel o svoj YouTube účet, na ktorom mal takmer 80-tisíc sledovateľov. S touto správou prišiel publicista Martin Hodás na facebookovom profile Na druhom brehu • Slovensko & dezinformácie.

image

Raper Kali hájil hoaxera Daniela Bombica. Ľudia ho zasypali vlnou kritiky, jeho názory vyvrátil známy novinár

Podľa neho neprišiel len o YouTube kanál, ale dostal doživotný zákaz vysielať na najväčšej video platforme na svete. „Zároveň prišiel o možnosť streamovať na najväčšej video platforme. Podľa pravidiel YouTubu totiž platí, že ban je takpovediac doživotný,“ píše Hodás v príspevku.

K zrušeniu účtu sa vyjadril aj samotný Bombic. Vo videu na platforme X obviňuje z vymazania účtu dokonca Čaputovú a päť dní pred voľbami do Európskeho parlamentu to považuje za cielený útok.

Podľa neho mu vymazali účet bez udania dôvodu a bez možnosti odvolať sa. Pravidlá YouTubu však uvádzajú, že dôvod o zrušení posielajú na e-mail a ak si užívateľ myslí, že mu bol účet vymazaný omylom, môže sa odvolať. Bombic vo svojom videu však spomenul len to, že si v najbližších dňoch možno založí nový účet.

Medzinárodný zatykač

Daniel Bombic momentálne svoje videá vysiela z Londýna. Na Slovensku je totiž na neho vydaný medzinárodný zatykač. Je známy antivaxer, podporovateľ extrémistických ideológii a vo svojich videách často vystupuje proti LGBTI+ komunite.

@andrejdanko128 Danny Kollar je týpek. Neľutujem však, že som sa s ním v Londýne stretol a odpovedal mu na niektoré otázky. Nestihli sme prebrať všetko. Na rozdiel od Šnídla z Denníka N má však zbojnícku česť. Posúďte to sami.  Tu je časť rozhovoru a odkaz na link, kde si ho viete celý vypočuť. ➡️ https://shorturl.at/finZ8 #f #fyp #foryou #foryoupage #danko #andrejdanko #slovak #slovakia #london #dannykollar #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Andrej Danko

Najnovšie je aj veľký fanúšik súčasnej vládnej koalície, ktorá s ním dokonca spolupracuje. V jeho relácii vystúpil minister vnútra Matúš Šutaj Eštok či Andrej Danko a na stredu 5. júna mal naplánovaný rozhovor s Erikom Kaliňákom. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. júl 2024 13:02