Andrew TateKiruhura‘s Finest/X
StoryEditor

Čo teraz robí Andrew Tate, ktorého obdivujú aj niektorí Slováci? Kritizuje lásku a ruší zápasy v klietke

Antiyoutuber19.02.2024., 11:30h

Kontroverzný Andrew Tate nedávno reagoval na ponuku zápasu. Mal sa stretnúť s UFC zápasníkom Seanom Stricklandom, ale rozhodol sa odmietnuť. Množstvo ľudí svojím rozhodnutím sklamal. Na svätého Valentína tiež vyjadril svoj názor na lásku a vyvolal tak rozsiahle diskusie.

Lajkuj Brainee.sk na

Kontroverzný influencer Andrew Tate sa na sociálnych sieťach dostal do slovnej konfrontácie s profesionálnym zápasníkom Seanom Stricklandom. Ten je známy tým, že sa dožaduje zápasov s kontroverznými celebritami a teraz si vyhliadol Tatea. Množstvo ľudí zaujímalo, ako Tate na výzvu zareaguje, pretože by rozhodne išlo o veľmi atraktívny zápas. Tate sa ale dlho k ich možnému zápasu nevyjadril a až teraz sa rozhodol, že Stricklandovi konečne odpovie. Svojou odpoveďou ale pravdepodobne mnohých sklamal, píše sa na portáli antiyoutuer.cz.

Zápas sa nekoná

Andrew Tate vydal nový diel svojho podcastu Emergency Podcast, kde sa jeho priatelia opýtali, ako to vyzerá so zápasom medzi ním a Stricklandom. Tate pôsobil rozpačito, ale odpovedal, štýlom, ktorý je mu vlastný. „Neviem. Prestaň ma stále tlačiť do zápasu. Mohol by som sa do toho pustiť a urobiť z toho obrovský zápas a zarobiť pokojne desať alebo 20 miliónov dolárov, ale nestojí za to môj čas,“ povedal Tate. Aj keď bol v minulosti vynikajúcu kickboxer a neustále trénoval, v poslednej dobe sa zdá, že už ho to toľko neťahá ani k trénovaniu.

image

Andrew Tate na súde nepochodil. Pre obvinenia z obchodovania s ľuďmi a založenia zločineckej skupiny zostáva v domácom väzení

Na platforme X, na ktorej je Tate veľmi aktívny, sa už toľko neobjavujú príspevky z jeho tréningov a influencer skôr zvádza súboje s ostatnými. Zápas ho teda toľko neláka a pravdepodobne k nemu ani nedôjde. „Ja už navyše bojujem. Bojujem každý deň a nemyslím si, že ten boj v blízkej dobe skončí. A nemám vôbec žiadny záujem o akýkoľvek iný boj len tak pre zábavu,“ pokračoval Tate.

Stickerland sa tak zápasu s Tateom nedočká a musí sa poobzerať po niekom inom. Veľmi by sa mu vraj páčil zápas s youtuberom Jakeom Paulom, ktorého často na sociálnych sieťach vyzýva. Ten má ale teraz svojho súpera, takže Stickerland bude musieť ešte nejakú dobu počkať. Ľudia sú ale veľmi sklamaní z toho, že neuvidia zápas Tatea a Stickerlanda. Pretože sú obaja veľmi tvrdí a skúsení zápasníci. Určite by išlo o veľmi kvalitný zápas. „Hovorme vážne. Ten zápas by vyzeral tak, že by do seba mlátili, pokým by jeden z nich neodpadol po psychickej stránke. Nikto by ich inak nezastavil. Mám rád Tatea, ale Stickerland by ho porazil. Tate by mohol všetkých prekvapiť, nie je vôbec zlý,“ diskutujú ľudia na platforme X o tom, ako by zápas mohol dopadnúť.

Na Valentína opäť pobúril

O Tateovi sa v poslednej dobe toľko nehovorí, pretože utíchol škandál, ktorý vyvolalo jeho zatknutie. Influencer sa ale na platform X neustále ľuďom pripomína svojimi príspevkami, ktoré sú často veľmi vulgárne a nevhodné. Nedávno opäť vyvolal obrovskú vlnu reakcií, keď pridal príspevok na Valentína. „Čo je láska, keď nie posadnutosť,“ napísal a rozpútal a’tak smršť reakcií. Jeho príspevok dokonca zdieľal profesionálny austrálsky tenista Nick Kyrgios, ktorý sa s názorom influencera verejne stotožnil. Podľa neho Tate zdieľa fakty ako zvyčajne. Tým si ale Kyrgios vyslúžil obrovskú kritiku a množstvo ľudí pobúril. „Prosím, povedz mi, že nefandíš tomu porazenému mizogýnovi? Spamätaj sa. To nie, toto je veľmi zlé. Je obvinený zo znásilnenia a obchodovania s ľuďmi. Vieš to vôbec,“ reagovali na tenistove podporenie Tatea.

image

Andrew Tate

Kiruhura‘s Finest/X

Okrem neustáleho urážania ľudí na sociálnych sieťach sa ale Tate aj naďalej snaží očistiť svoje meno. V mnohých podcastoch, ktoré neustále navštevuje, hovoril, že ho to už unavuje. Podľa neho ho chcú agenti z Matrixu udržať čo možno najdlhšie na jednom mieste a tajne vymýšľajú plán, ako ho odstrániť navždy. „Všetko sú to tajné intrigy Matrixu. Otváral som ľuďom oči a ukázal som im, ako sa môžu stať v živote úspešnými, ale to sa im skratka nepáčilo. Nechcú, aby ich bábky poznali pravdu, a pretože som im bol nepohodlný a brali ma ako hrozbu, rozhodli sa ma zničiť. Ale ja verím, že dokážem zvíťaziť,“ tvrdí Tate. Jeho prípad sa ale rieši už dlho a množstvo ľudí povedalo, že sa im zdá, akoby Tate svoj boj vzdal. Vraj si pravdepodobne začína uvedomovať, že sa asi schyľuje k jeho uväzneniu a nevie, ako z toho vyviaznuť.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 09:42