Filip Sulík má zase problém.Instagram/Filip Sulík, Facebook/Imrich Štefaník/
StoryEditor

Filip Sulík má problém. Zdieľal nahé fotky influencera, čelí trestnému oznámeniu

Antiyoutuber13.02.2024., 11:30h

Syn Richarda Sulíka sa preslávil predovšetkým tým, že vyvoláva búrlivé debaty na sociálnych sieťach. Ich predmetom je síce často niekto iný, tentoraz má však problém on. Jeho sok Imrich „Baron“ Štefánik, ktorého preslávila reality show Farma, naňho podal trestné oznámenie. Sulík totiž zdieľal jeho nahé fotky a súkromné ​​konverzácie so ženami, ktorým mal ponúkať pohlavný styk za peniaze.

Lajkuj Brainee.sk na

V poslednej dobe má Sulík spory s Imrichom „Barónom“ Štefánikom, ktorý sa preslávil v reality show Farma. Zdá sa, že si naozaj nič neurobili, jednoducho si tak nejako vadia, napísala Barbora Bahníková pre Antiyoutber.cz Preto začali spory riešiť verejne na sociálnych sieťach – tak, ako sa konflikty v poslednej dobe na internete medzi známymi osobnosťami riešia.

image

Sulíkov syn opäť preráža dno internetu. Ženy by mali rodiť len do 22 rokov, potom sú už staré a je vhodné ich podvádzať

Pred nedávnom sa Štefánik mal na jednom zo živých vysielaní na Instagrame pochváliť, že má Sulíkove nahé fotky. Sulík sa na jeho tvrdenie rozhodol zareagovať po svojom a zverejnil nahé fotky svojho soka ako prvý na sociálnej sieti Telegram. Zverejnil navyše súkromné ​​konverzácie Štefánika s niekoľkými ženami. V čase, keď jeho manželka bola tehotná, mal ženy nabádať k tomu, aby s ním mali pohlavný styk. „Čakám ťa u mňa, koľko chceš peňazí,“ písal na Instagram jednej z nich.

Trestné oznámenie

Reakcia Štefánika na seba nenechala dlho čakať. Síce nespochybňuje autenticitu konverzácií a nahých fotiek, tvrdí však, že sú všetky zverejnené konverzácie staré. Navyše podal na Sulíka trestné oznámenie. „Trestné oznámenie je podané na celú organizovanú skupinu – na Lenku, na Sulíka,“ vysvetlil na Instagrame.

image

Sulík sa na jeho tvrdenie rozhodol zareagovať po svojom a zverejnil nahé fotky svojho soka ako prvý na sociálnej sieti Telegram.

Instagram/Filip Sulík/

Lenka, ktorú Štefánik spomína, je Lenka Tejbusová, s ktorou sa Sulík v minulosti spojil. Spoločne broja na sociálnych sieťach napríklad proti Ráchel Karnížovej a vlastne proti každému, s ktorého názormi alebo životným štýlom nesúhlasí. Nedá sa im však uprieť odhalenie Roberta Zelnera, ktorý predával svoju partnerku desiatkam mužov.

Celú vec už údajne riešia právnici Štefánika. „Divím sa, že ti ešte nikto nenaložil. Ale už nie sú deväťdesiatky, tak to poďme riešiť cez policajtov a právnikov,“ popisuje a dodáva, že jemu a jeho žene nikto ubližovať nebude. „Musí mu dôjsť, že ja som verejne známa osoba a mám kontakty,“ vysvetlil.

image

Reakcia Štefánika na seba nenechala dlho čakať. Síce nespochybňuje autenticitu konverzácií a nahých fotiek, tvrdí však, že sú všetky zverejnené konverzácie staré.

Facebook/Imrich Štefaník/

Sulík si však evidentne z trestného oznámenia nič nerobí. Štefánik prevádzkuje na Slovensku barbershop a tak Sulík a Tejbusová na Telegrame zdieľali, že by si mali ich sledujúci u Štefánika zarezervovať termín. Nie však pod svojimi menami. Chceli len, aby mal Štefánik problém a nemohol prijímať nových klientov. „Ešte by to chcelo pár zlých recenzií,“ smiala sa dvojica influencerov.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
10. apríl 2024 09:15