Streamerka Amouranth ide zo svojich vaginálnych kvasiniek vyrábať pivoInstagram/Amouranth, X/Dexerto
StoryEditor

Streamerka Amouranth našla ďalší bizarný spôsob, ako z ľudí ťahať peniaze. Zo svojich vaginálnych kvasiniek ide vyrábať pivo

iDnes.czHonza Srp04.11.2023., 12:00h

Okrem exhibovania na sociálnych sieťach už streamerka Amouranth mnohokrát prejavila aj svoj obchodnícky talent. Jej najnovší nápad však zrejme zarazí aj najväčších fanúšikov, v spolupráci s poľským pivovarom Order of Yoni totiž chystá množstvo nápojov vyrobených s pomocou jej pošvových baktérií.

Lajkuj Brainee.sk na

Odkedy sa streamerka Amouranth exkluzívne upísala platforme Kick za 7 miliónov dolárov, toho o nej nebolo veľa počuť. A ako už je u nej zvykom, dáva o sebe vedieť typicky polarizujúcim spôsobom, ktorým časti internetového publika vykúzlia úsmev na tvári a (početnejší) zvyšok znechutí – pomáha totiž na trh pivu vyrobeného s pomocou jej vaginálneho výteru.

Akokoľvek to znie bizarne, vaginálne pivo nie je žiadna novinka, poľská značka Order of Yoni už ho vyrába od roku 2016. Prvá várka dokonca nesie českú „stopu,“ zdrojový materiál totiž pre ňu poskytla modelka Alexandra Brendlová, píše Honza Srp z portálu iDnes.

image

Priateľka zatknutého slovenského streamera Haliena mala vraj potratiť ich dieťa. Mala len 14 rokov, teraz sa zasnúbili

Potrebujú len jeden ster

Aj keď sama Amouranth v rozhovore pre portál Dexerto hovorí o tom, že na výrobu budú použité vaginálne kvasinky, v skutočnosti sa jedná o laktobacily, ktoré sú súčasťou pošvovej mikroflóry. Ale ťažko sa na ňu hnevať, že nepozná presnú metodológiu výroby, jediné, čo po nej totiž výrobca okrem propagácie bude potrebovať, je pošvový ster.

„Tieto stery sú potom odvezené do laboratória, kde sú baktérie izolované, vyčistené a následne analyzované a namnožené. Na konci procesu sa baktérie použijú na výrobu čistej kyseliny mliečnej, ktorá sa pridáva do piva Yoni,“ popisujú výrobcovia piva celý proces na svojich oficiálnych stránkach. 

Najviac z toho vyťaží pivovar

Pravdou je, že nadviazaná spolupráca je dôležitá skôr pre poľský „pivovar“, ktorého ponuka je zatiaľ veľmi obmedzená a skoro to vyzeralo, že už ani neexistuje. V ponuke mal doteraz len tri príchute (čítaj dievčatá), prakticky nikde dnes však nie sú na zohnanie a recenzie sú skôr priemerné (hoci niektoré z nich veľmi vtipné).

S tvárou najpopulárnejšej streamerky súčasnosti a chytľavým sloganom „Chutí ako podarené rande“, by sa ale situácia mohla čoskoro výrazne zlepšiť.

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 19:06