AI vytvorila detské fotografie známych celebrítMidjourney
StoryEditor

GALÉRIA AI vytvorila detské fotografie slávnych celebrít. Pozri, ako podľa nej vyzerali Taylor Swift, The Rock či Ed Sheeran

Miroslav Kamody26.06.2023., 14:00h

Pozná ich každý z nás, no vieš si ich predstaviť ako deti? Teraz už vďaka umelej inteligencii nemusíš trápiť svoju fantáziu. Pozri sa, ako podľa AI vyzerali v minulosti slávne osobnosti.

Lajkuj Brainee.sk na

Fotografie vytvorené umelou inteligenciou dobýjajú internet. Vďaka jednoduchému prístupu sa teraz už takmer každý z nás môže stať umelcom a vytvárať obrazový materiál, ktorý ostatným vyrazí dych. 

image

Ako by vyzerali postavy z Harryho Pottera, keby boli Taliani? GALÉRIA z obrázkov, ktoré vytvorila umelá inteligencia

Možnosti sú v podstate neobmedzené. To využil aj digitálny umelec, ktorý si na svoje tvorenie vybral generatívny AI nástroj Midjourney. Zadanie bolo jednoduché - slávne celebrity vyobrazené ako deti.

image

GALÉRIA Pomocou umelej inteligencie môžeme vidieť, ako by vyzerali deti celebrít, keby sa nikdy nerozišli

A výsledok je skutočne ohromujúci. Napríklad malý Brad Pitt vyzerá na nerozoznanie od svojho skutočného syna. Nechýba však ani Arnold Schwarzenegger, Sylvester stallone, Samuel L. Jackson, Angelina Jolie či Keanu Reeves. Ten však ako dieťa zrejme bradu nemal, všakže. Všetky výtvory nájdeš v galérii nižšie:

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 16:05