Komik František Košarišťan, známy ako Fero Joke sa sťahuje.Instagram/ Fero Joke/
StoryEditor

Fero Joke to už nevydržal. Kvôli homofóbnym susedom a vyhrážkam sa rozhodol predať svoj dom

Michal Čiernik09.05.2023., 14:58h

Komik František Košarišťan, známy ako Fero Joke, sa sťahuje. Dôvodom sú neustále urážky od homofóbnych susedov.

Lajkuj Brainee.sk na

Známy komik a influencer Fero Joke je nútený vzdať sa svojho domova na vidieku. Dôvodom sú neustále urážky a slovné útoky na jeho sexualitu. „Nie je to len o susedoch, ale o tom, že mám strach bývať vo svojom dome. Keď vyjdem na ulicu, niektorí občania tam na mňa vykrikujú,“ prezradil pre Nový Čas.

33-ročný rodák z Oravy čelí už dlhé mesiace homofóbnym dedinčanom, ktorých správanie ho prinútilo odsťahovať sa. „Najväčšie znechutenie som zažil, keď mi na plot niekto nasprejoval hanlivé nadávky, súvisiace s mojou sexuálnou orientáciou,“ opísal umelec.

Vysnívaný dom so záhradou v lukratívnej lokalite na Záhorí sa teda rozhodol predať hoci aj pod cenu, len aby mal pokoj. „Mám síce veľmi veľa dobrých susedov, s ktorými mám dobrý vzťah, ale aj veľa takých, ktorí mi dávajú jasne najavo, že k nim nepatrím,“ prezradil komik pre Nový Čas.

image

Slovenská influencerka cituje na sociálnych sieťach homofóbne verše z Biblie. Followeri sa sťažujú, že šíri nenávisť

Plánuje sa presťahovať bližšie k Bratislave, kde aj tak trávi väčšinu času. „Povedal som si, že radšej sa budem venovať sebe, kamarátom a rodine, a nielen domu a záhrade,“ dodal na záver.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 12:18