xQc svojich fanúšikov nedávno šokoval. Screenshot Twitch/xqc/
StoryEditor

FOTO Zarába takmer 300-tisíc mesačne, žije ako v chlieve. Známy streamer šokoval fanúšikov svojou izbou

Honza Srp28.02.2023., 15:00h

Félix Lengyel, známy predovšetkým pod svojou internetovou prezývkou xQc, je jedným z najobľúbenejších streamerov na platforme Twitch. Svojich fanúšikov však nedávno šokoval, keď ich nechal nahliadnuť do svojho súkromia.

Lajkuj Brainee.sk na

Veľa rodičov určite nemá radosť z toho, že vzorom ich detí sú internetové celebrity. U herného streamera Félixa Lengyela, známeho pod svojou internetovou prezývkou xQc, to platí určite dvojnásobne. Síce je dvadsaťsedemročný sympaťák pomerne vtipný a zarába veľa peňazí, na druhú stranu dáva na obdiv zlozvyky, pre ktoré väčšinová spoločnosť nemá príliš pochopenie.

Bordelár a gambler 

V minulosti sa už priznal, že jeho záľuba v hazardných hrách ho vyšla na milióny dolárov, uvádza iDnes.cz Teraz bez hanby ukázal, že jeho silnou stránkou nie sú ani hygiena či upratovanie.

image

Gambler a bordelár

Screenshot Twitch/xqc/

V úvode svojho viac ako sedemnásťhodinového streamu, ktorý odvysielal v polovici februára, si pozorní fanúšikovia všimli, že má svoj pracovný stôl plný prázdnych fliaš od energetických nápojov, téglikov zo Starbucksu a zvyškov jedla. „Nie je to také hrozné,“ ohradil sa xQc na otázky z chatu a nechal divákov nahliadnuť aj mimo štandardného fixného záberu, ktorý inak pri hraní zaberá len jeho tvár. Priznal, že nerád pridáva ďalšie odpadky na už tak plný stôl, a preto ich radšej hádže po zemi.

„Podlaha je síce zlá, ale nie je hrozná. Mám pod nohami takú krustu, ktorá je divne cítiť. Ale nesmrdí zle. Keby smrdela zle, tak by ma to zaujímalo, ale ten pach je skôr neidentifikovateľný,“ povedal človek, ktorý zarába takmer 300-tisíc eur mesačne.

image

Slávny streamer má problém s gamblingom, za mesiac prehajdákal v online kasínach takmer dva milióny

Robia si z neho srandu

Fanúšikovia si z neho kvôli tomu teraz skôr robia srandu. Podľa niektorých viac ako mladého milionára pripomína pubertiaka, ktorý sa prvýkrát v živote ocitol mimo dosahu rodičov. Ďalší sa zase domnievajú, že chce svojim divákom sprostredkovať pohľad na vznik novej formy života pomaly vznikajúcej v nazhromaždených odpadkoch. Situáciu obratne využili na propagáciu aj autori skvelého PowerWash Simulatoru, v ktorom je hráčovou úlohou vapkou čistiť špinavé objekty

Nájdu sa však aj takí, ktorí ho kritizujú za to, že len podporuje stereotypné zobrazenie hráčov ako asociálov neschopných bežnej medziľudskej interakcie. Každopádne pravdou je, že minimálne odpadkový kôš, keď už nie upratovaciu službu, by si xQc so svojim príjmom mohol dovoliť.

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 16:02