Liam Payne (†31)Tasr/Ap
StoryEditor

Alkohol, lieky, volanie o pomoc. Detaily o smrti speváka z One Direction naháňajú hrôzu

Sarah Dobiašová18.10.2024., 15:22h

Vo štvrtok v noci zasiahla svet šokujúca správa o tragickej smrti speváka Liama Paynea zo skupiny One Direction. Spevák prišiel o život po páde z balkóna na treťom poschodí. Nové informácie o jeho smrti prezrádzajú ďalšie detaily.

Lajkuj Brainee.sk na

Celý internet je momentálne preplnený správami o tragickej smrti Liama Paynea. Na sociálnych sieťach sa objavujú snímky, ktoré ukazujú "totálny chaos" v jeho hotelovej izbe, kde sú rozbité predmety a lieky roztrúsené po podlahe.

Ako informuje portál Sky News, úradníci v Argentíne naznačujú, že Liam Payne bol v čase svojej smrti pravdepodobne sám a mohol spadnúť, keď bol v stave čiastočného vedomia alebo úplne bez vedomia. 

Pohrebná správa odhalila, že mal až 25 zranení, ktoré zodpovedajú následkom pádu z výšky, pričom jeho poranenia hlavy boli natoľko vážne, že mohli spôsobiť smrť. Správa tiež zdôraznila, že neexistujú žiadne dôkazy o zapojení sa tretej strany do tragickej udalosti.

Ďalšie vyšetrenia ukázali, že v jeho hotelovej izbe sa nachádzali narkotiká, alkohol, zničené predmety a zničený nábytok.

Polícia našla aj voľnopredajné lieky, energetické nápoje a liek anxiolytikum klonazepam, ktorý sa používa aj na liečbu úzkosti a panických porúch.

image

VIDEO Smrť speváka Liama Payna. Bývalý člen One Direction vypadol z tretieho poschodia hotela, mal sa správať nepríčetne

V atriu hotela, z ktorého Payne spadol, objavili fľašu whisky, zapaľovač a mobilný telefón. Počas noci polícia vypočula päť svedkov, vrátane troch zamestnancov hotela a dvoch žien, ktoré boli s Paynom v jeho izbe, avšak prokuratúra uviedla, že ženy už opustili hotel, keď k incidentu došlo. 

Podľa portálu Page Six sa zdá, že všetky stopy naznačujú, že Payne bol v čase pádu sám a pravdepodobne pod vplyvom látok.

Forenzní experti starostlivo preskúmali jeho ruky a nenašli žiadne „obranné zranenia“.  

Členovia kapely One Direction sa k udalosti vyjadrili na Instagrame

image

Bývalá kapela One Direction.

Tasr/Ap/Johanas Short/

„Jeho najväčšou radosťou bolo robiť radosť iným ľuďom, a bolo mi cťou byť v týchto chvíľach vedľa neho. Liam žil s otvorenou náručou, so srdcom na dlani a mal energiu do života, ktorá bola nákazlivá. Bol vrúcny, podporný a neuveriteľne milujúci. Roky, ktoré sme spolu strávili, navždy zostanú medzi najcennejšími rokmi môjho života. Vždy mi budeš chýbať, priateľ môj. Moje srdce sa láme pre Karen, Geoffa, Nicolu a Ruth, jeho syna Beara a všetkých tých na celom svete, ktorí ho poznali a milovali tak, ako ja.“ Vyjadril sa Harry Styles.


 

„Liam bol podľa mňa najdôležitejšou súčasťou One Direction. Jeho skúsenosti z mladosti, jeho dokonalé výšky, jeho vystupovanie na javisku, jeho talent na písanieCítim sa viac ako šťastný, že som ťa mal vo svojom živote, ale naozaj bojujem s myšlienkou rozlúčiť sa. Som tak vďačný, že sme sa od kapely ešte viac zblížili, celé hodiny telefonovali, spomínali na všetky tie tisícky úžasných spomienok, ktoré sme spolu mali, je luxus, o ktorom som si myslel, že ho budem mať s tebou celý život.​“ Dodal ďalší člen, Louis Tomlinson. 

„Stratil som brata, keď si nás opustil a neviem ani povedať, čo by som dal za to, aby som ťa mohol naposledy objať a poriadne sa s tebou rozlúčiť. Povedať ti, že som ťa veľmi miloval a vážil si ťa. Navždy si budem vážiť všetky spomienky, ktoré s tebou mám v mojom srdci. Neexistujú žiadne slová, ktoré by vysvetlili, ako sa práve cítim, okrem toho, že som úplne zničený. Dúfam, že kdekoľvek sa práve nachádzaš, je ti dobre, si v pokoji a vieš, aký si milovaný.“ Napísal Zayn Malik. 

A ako posledný sa vyjadril Niall Horan so slovami: „Som absolútne zdrvený z odchodu môjho úžasného priateľa, Liama. Prosto mi to nepripadá reálne. Cítim sa tak šťastný, že som ho mohol nedávno vidieť. Bohužiaľ som netušil, že keď sme sa v ten večer rozlúčili a objali, bude to rozlúčka navždy. Je to srdcervúce. Všetky smiechy, ktoré sme za tie roky zažili, niekedy aj kvôli úplným maličkostiam, sa mi vynárajú v mysli počas tohto smútku. Spoločne sme si splnili naše najdivokejšie sny a každý moment, ktorý sme mali, si budem navždy vážiť. Takéto puto a priateľstvo sa v živote často nestáva.“ 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. október 2024 15:24