Billie EilishInstagram/billieeilish
StoryEditor

Billie Eilish už nebude verejne hovoriť o svojej sexualite a vzťahoch. Zmení modla Gen Z to, ako sa vyjadrujeme o láske?

ČTK11.10.2024., 12:00h

Americká speváčka a skladateľka Billie Eilish ľutuje, že verejne hovorila o svojej sexualite a milostnom živote. Uviedla to v rozhovore s magazínom Vogue.

Lajkuj Brainee.sk na

V ňom zároveň avizovala, že o týchto témach a svojom súkromí už verejne hovoriť nebude. Dvadsaťjedenročná umelkyňa na konci minulého roka potvrdila, že ju priťahujú ženy.

image

Má štrnásť rokov a rozbehnutú spevácku kariéru v USA. Na Grammy si nás fotila Billie Eilish, hovorí Sarah C

„Priala by som si, aby nikto nevedel nič o mojej sexualite alebo o mojom milostnom živote. Nikdy, nikdy, nikdy,” povedala v rozhovore. „A dúfam, že už nikdy nebude. A už nikdy nebudem hovoriť o svojej sexualite. Ani o tom, s kým chodím,” dodala.

Čo povie, je zrazu všade

„Asi tiež podceňujem, že veci, ktoré poviem, sa rozletia do najväčších spravodajských médií celého sveta,” uviedla Eilish. Vogue v tomto kontexte pripomenul, že magazín Rolling Stone na jar podrobne citoval jej popis masturbácie a vyjadrenie obdivu k ženskému telu.

Americká speváčka so svojim aktuálnym albumom Hit Me Hard and Soft príde aj do susedného Česka. Vo vypredanej pražskej O2 aréne zaspieva 1. júna 2025. Jej skladba What Was I Made For? pre soundtrack filmu Barbie tento rok dostala Oscara za najlepšiu pôvodnú skladbu a ocenenie Grammy v dvoch kategóriách.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
14. október 2024 14:10