Billie EilishInstagram/billieeilish/
StoryEditor

Fanúšikovia Billie Eilish po Coachelle špekulujú o jej novom vzťahu. Speváčka otvorene prehovorila o svojom súkromí

Antiyoutuber26.04.2024., 14:30h

Billie Eilish na hudobnom festivale Coachella predstavila svoju novú nevydanú pieseň "Lunch". Jej text hovorí o žene, ktorá by mohla byť „tou pravou“. Fanúšikovia začali špekulovať o jej novom vzťahu so speváčkou Clairo. Billie otvorene prehovorila o svojej sexuálnej orientácii a pochovala všetky špekulácie.

Lajkuj Brainee.sk na

Nebolo by to prvýkrát, čo sa speváčka Billie Eilish vyjadrila k svojej sexuálnej orientácii. Koncom minulého roka v rozhovore priznala, že uprednostňuje ženy. Vtedy povedala, že ju priťahujú ženy, ale odrádza ju ich krása, píše portál Antiyoutuber.

Odvtedy sa k svojej sexuálnej orientácii príliš nevyjadrovala, až doteraz. Na hudobnom festivale Coachella zaspievala novú skladbu, ktorá ešte nebola vydaná. Mnohých fanúšikov zmiatol text piesne a rozprúdili sa špekulácie. V rozhovore pre časopis Rolling Stone otvorene prehovorila o svojom súkromí.

Nová skladba rozprúdila špekulácie

Nová skladba s názvom "Lunch", ktorá je súčasťou pripravovaného albumu Billie Eilish rozprúdila horlivé debaty o jej novom vzťahu. Tú predviedla fanúšikom na hudobnom festivale Coachella, kde nedávno vystúpila s Lanou Del Rey. 

Billie Eilish v texte opisuje dievča, ktoré sa zdá byť „tou pravou“ a objavilo sa v ňom aj konkrétne meno - Claire. Fanúšikovia na sociálnych sieťach hneď začali uvažovať o tom, kto by to mohol byť. Niektorí si myslia, že ide o americkú speváčku Claire Elizabeth Cottrill, známu pod prezývkou Clairo.

Zdá sa, že Eilish sa s ňou nedávno veľmi zblížila. Pred niekoľkými týždňami boli spozorované, ako si spolu vychutnávajú večeru v reštaurácii. Poznajú sa však už pomerne dlho a je pravdepodobné, že medzi nimi preskočila nejaká tá iskra. „Chcem byť najlepšou priateľkou Billie Eilish,“ napísala Clairo pred siedmimi rokmi na sociálnej sieti X. 

Otvorene prehovorila

To, že má Billie Eilish isté sympatie pre ženské pohlavie, teraz povedala aj v rozhovore pre časopis Rolling Stone. „Celý život som bola zamilovaná do dievčat, ale jednoducho som to nechápala. Až minulý rok som si uvedomila, že chcem mať tvár v ženskom lone,“ priznala.

Speváčka prehovorila veľmi otvorene a niektoré časti rozhovoru sú skutočne pikantné. Téma sexu pre ňu očividne nie je tabu. Hovorila napríklad aj o sexuálnych hračkách a masturbácii. Práve v tejto oblasti by podľa nej mala získať doktorát. Hovorí, že sa často uspokojuje pred zrkadlom, pretože je to sexi. „Ale zároveň ma to vedie k takému surovému, hlbokému spojeniu so sebou a svojím telom a k láske k svojmu telu, akú som nikdy nezažila,“ povedala.

image

Známy festival musí zaplatiť pokutu vo výške 28 tisíc dolárov. Všetko kvôli Lane del Rey

Billie priznala, že stále je pre ňu ťažké hovoriť o svojej sexualite po tom, čo v spomínanom rozhovore nechtiac spravila coming out. Vtedy si povedala, že už nikdy nebude o svojej orientácii hovoriť. Hoci sa vtedy stretla s obrovskou vlnou pozitívnych reakcií, našlo sa aj veľa hejterov a na Instagrame vtedy stratila 100-tisíc sledovateľov. „Chvíľu trvá, kým človek nájde sám seba, a myslím si, že je naozaj nespravodlivé, ako vás internet šikanuje, aby ste hovorili o tom, kto ste a čo ste,“ povedala teraz.

Otvorený rozhovor vyvolal u fanúšikov prevažne pozitívne reakcie. Mnohých však jej odvážne vyjadrenia zaskočili a speváčka si podľa nich mohla detaily svojho sexuálneho života nechať pre seba. Viacerí si však jej úprimnosť cenia a vážia si, že otvára témy, ktoré sú prirodzené, no často sú v spoločnosti veľkým tabu.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 14:32