Fanúšikovia americkej speváčky Taylor SwiftTASR/AP Photo/Heinz-Peter Bader
StoryEditor

Viedeň sa spojila, aby odškodnila fanúšikov Taylor Swift. Ponúka zadarmo burge, nápoje, vstupy do múzeí aj zľavy na kúpaliská

TASR09.08.2024., 08:30h

V snahe zmierniť sklamanie fanúšikov americkej speváčky Taylor Swift zo zrušenia jej troch koncertov ponúka rakúska metropola Viedeň malé „odškodnenie“.

Lajkuj Brainee.sk na

Každý, kto predloží vstupenku, si môže dať zadarmo hamburger vo vychytenom burger shope. Niektoré reštaurácie ponúkajú „Swifties”, ako sa prezývajú fanúšikovia speváčky, nápoje zdarma. Nemenovaný reťazec kaviarní sa pridal s grátis kávou.

image

Šokujúca správa pre fanúšikov Taylor Swift. Všetky jej koncerty vo Viedni sú pre hrozbu teroristického útoku zrušené

Malá kompenzácia

Kto má záujem o umenie, môže so vstupenkou zadarmo navštíviť slávnu galériu umenia Albertina. Istý vintage obchod ponúka zľavu 20 percent na ponúkaný použitý tovar.

V ústrety fanúšikom vyšli aj viedenské kúpaliská: So vstupenkou je možné v piatok, sobotu a nedeľu navštíviť nekryté kúpaliská za výhodnú cenu 2,60 eura.

Hrozba terorizmu

Stovky fanúšikov Taylor Swift sa so zrušením koncertov vyrovnali po svojom a pri Dóme svätého Štefana vo Viedni si spoločne zaspievali niektoré hity americkej megahviezdy.

Swiftovej koncerty sa mali konať 8., 9. a 10. augusta na viedenskom Štadióne Ernsta Happela. Zrušené boli v stredu po tom, ako rakúska polícia informovala o zadržaní dvoch osôb, ktoré chceli zaútočiť nožmi, mačetami a podomácky vyrobenými výbušninami na ľudí pred štadiónom. Viac sa dozvieš v tomto článku.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. september 2024 09:13