Šimon si zahral s YungbludomInstagram/yungblud
StoryEditor

VIDEO Yungblud vybral na koncerte z davu Šimona, ktorý to s ním odpálil na pódiu. Spevák mu dokonca daroval gitaru

Miroslav Kamody19.06.2024., 11:30h

Mladík zažil na koncerte britského speváka jedinečný moment, ktorý si bude pamätať do konca života.

Lajkuj Brainee.sk na

Ísť na koncert svojho obľúbeného interpreta a vidieť ho naživo je pre fanúšika obrovským zážitkom. Niektorí však majú to šťastie a dostanú omnoho viac. To je aj prípad Šimona Zahradníka, ktorý dostal jedinečnú príležitosť ukázať svoj talent.

Yungblud, britský spevák, skladateľ a herec, ktorý je známy tým, že prekrúca žánre a spoločenské konvencie a začleňuje rock, punk a hip-hop do rebelského mixu, nedávno zavítal hneď do dvoch našich susedných krajín. Najprv vystúpil na Orange Warsaw Festival, neskôr na Rock For People v českom Hradci Králové.

image

Kauza v Hollywoode. Justina Timberlakea zadržali za šoférovanie pod vplyvom, rozpil sa po knihe Britney Spears

Jedinečný zážitok

A to si nenechal ujsť ani mladý hudobník Šimon. „Vie niekto zahrať túto skladbu na gitare? Kto tu ku*va hrá na gitare?” pýta sa Yungblud davu v krátkom videu, ktoré zdieľal na instagramovom profile. Ten sledujú takmer štyri milióny fanúšikov. 

Keď si spevák všimol Šimona, zavolal ho na pódium. Ten hudobníka na okamžite objal a zobral si od neho gitaru. Hneď, ako si zobral do rúk, sa Yungblud ešte raz presvedčil, či vie hrať, hneď mu však bolo jasné, že sa na pódium nepostavil žiadny amatér.

Šimon následne skladbu odpálil tak, ako keby s kapelou hráva pravidelne. Počas skladby spevák dokonca začal fajčiť a o „šluka” sa podelil aj s mladíkom. „Môžeš si ju ku*va nechať,” povedal mu na záver spevák a opäť sa objali.

Talentovaný hudobník

Video, ktoré bolo uverejnené len pred niekoľkými hodinami, nazbieralo šialených 10,3 milióna videní, vďaka čomu sa stalo najúspešnejším na spevákovom profile. Ľudia Šimonov výkon chvália a niektoré ženy v komentároch sa dokonca pýtali, či je zadaný.

Yungblud neskôr mladíka aj označil, poďakoval sa mu a odkázal, že je rocková hviezda. Šimon medzitým nazbieral takmer 30-tisíc sledovateľov, ktorým môže ďalej posúvať svoju hudbu. Ako sa ukázalo, venuje sa jej naplno. 

„Snažím sa nájsť sám seba prostredníctvom hlúpych depresívnych piesní, ktoré robím vo svojej izbe,” píše sa v jeho profile na streamovacej platforme Spotify, kde nájdeš aj jeho tvorbu. Vystupuje pod umeleckým menom RUWORR!ED.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
01. júl 2024 14:29