Lizzo a Selena GomezX/Warner Music UK, AS
StoryEditor

Lizzo z biznisu neodchádza, Selena niekoľkokrát strašila, že na Instagrame končí. Robia to len pre to, aby upútali pozornosť?

Nikola Michalkova04.04.2024., 11:00h

Keď chcú vyvolať šokujúci škandál, aby upútali pozornosť, napíšu, že končia. Okamžite sa všetky oči uprú na nich.

Lajkuj Brainee.sk na

Lizzo počas minulého víkendu pridala na Instagram príspevok, ktorý zavŕšila slovami: „Končím“. O niekoľko dní na to, keď pravdepodobne získala dostatok pozornosti, vysvetlila, že končí len s negatívnou energiou, nie s hudbou a biznisom. Speváčka je totiž už od začiatku svojej kariéry terčom kritiky a posmechu pre svoju postavu, ale aj pre údajné zlé správanie sa k zamestnancom.

Je to len o pozornosti?

Speváčka Lizzo pred svojim šokujúcim vyjadrením nebola príliš v pozornosti médií. Nepočuli sme o nej, ani sme viac menej nič nečítali. Až cez víkend sa na ňu strhla všetka pozornosť, keď zdieľala príspevok, v ktorom sa sťažuje, že je unavená z toho, ako si z nej robia srandu pre je postavu. Príspevok ukončila slovom „končím“.

Po zverejnení príspevku sa na ňu zvrhla pozornosť fanúšikov, ale aj známejších mien. Napríklad aj Paris Hilton ju presviedčala, aby nekončila s kariérou. Jedine rapperka Azelia Banksová povedala veci na rovinu. „Twerkovaním pri pulte v Burger King a kúpaním sa v Skittles si rozhodne dala verejnosti povolenie na to, aby sa ti smiala. Znevažovanie seba samej bol štýl, ktorý si si vybrala na to, aby si sa zviditeľnila. Takže nechápem, prečo sa hráš na obeť namiesto toho, aby si jednoducho prestala zámerne vyzývať ľudí, aby si z teba robili srandu. Si krásna žena, ktorá ovláda hudobnú teóriu, máš ceny Grammy a veľa úspechov, tak jednoducho zmeň naratív a mier vysoko,“ odkázala jej, píše portál iDnes.cz.

Správy o jej príspevku boli všade. Až do stredy sa k tomu nevyjadrila, zjavne zbierala ešte väčšiu pozornosť. Až o niekoľko dní totiž zverejnila video, v ktorom vysvetlila, že nekončí s hudbou, ale už viac nebude venovať pozornosť negatívnej energii. Je skutočne diskutabilné, prečo to nemohla takto objasniť hneď. Ale to by na seba asi toľko pozornosti nestrhla.

Selena Gomez a jej prestávky

Určite si spomínaš na všetky tie prestávky, ktoré ohlásila známa speváčka Selena Gomez. Známa je ale najmä tým, že väčšina jej prestávok trvala niekoľko dní či dokonca hodín. Keďže speváčka trpela psychickými ťažkosťami, prestávka kvôli jej zdraviu je, samozrejme, pochopiteľná. No tie ostatné, napríklad tá, ktorú ohlásila v októbri minulého roka, trvala len 24 hodín, keď pridala príbeh na Instagram. Dokonca jedna jej prestávka trvala 18 hodín.

„Musím si oddýchnuť od sociálnych sietí, pretože moje srdce sa láme, keď vidím ten horor, nenávisť, násilie a teror, ktorý sa deje vo svete. Mučenie a zabíjanie ľudí alebo akýkoľvek akt nenávisti voči akejkoľvek skupine je hrozný,“ napísala. Túto prestávku ohlásila po tom, čo sa vyjadrila ku konfliktu medzi Izrealom a Palestínou a strhla sa na ňu obrovská vlna kritiky. O niekoľko hodín ale bola späť, keď pridala na Instagram do príbehu fotografiu, na ktorej pózuje s pracovníkmi reštaurácie.

image

Selena Gomez ohlásila ďalšiu pauzu od sociálnych sietí. Fanúšikom začína byť na smiech

Je pravda, že Selena Gomez dlhšiu dobu nevydávala hudbu a okrem jej kozmetickej značky nemala čím zaujať. Fanúšikovia si tiež zjavne uvedomili, že jej neustále prestávky sú už viac smiešne ako dojímavé. Reagovali na ňu totiž s iróniou. Je síce pochopiteľné, že človek niekedy potrebuje pauzu od negativity šíriacej sa na sociálnych sieťach, avšak asi by mala trvať dlhšie ako niekoľko hodín.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 14:32