Johnny Depp so skupinou Hollywood Vampireshollywoodvampires.com
StoryEditor

Johnny Depp je zranený, kapela Hollywood Vampires odkladá koncerty. Je júlové vystúpenie na Slovensku v ohrození?

Miroslav Kamody30.05.2023., 13:00h

Johnny Depp je zranený a kapela presúva koncerty. Dotkne sa to aj Slovenska?

Lajkuj Brainee.sk na

Rocková skupina Hollywood Vampires oznámila, že je nútená presunúť niekoľko vystúpení po tom, čo si filmová hviezda a druhý gitarista skupiny Johnny Depp poranil členok. Informoval o tom portál UPI.

„S ľútosťou vám oznamujeme, že Hollywood Vampires preložia tento týždeň naše tri dátumy turné po USA,“ uviedla skupina vo vyhlásení. „Johnny po nedávnych vystúpeniach utrpel bolestivé zranenie členka a jeho lekár mu odporučil, aby necestoval.“

image

Hviezda Pirátov z Karibiku mieri na Slovensko! Johnnyho Deppa môžeš stretnúť v malej dedine pri Zvolene

Ohrozený koncert na Slovensku?

Slovenskí fanúšikovia sa preto možno budú pýtať, či je koncert v Zvolenskej Slatine, kde má kapela vystúpiť už 20. júla, ohrozený. Našťastie to však podľa vyjadrenia samotnej kapely vyzerá dobre.

Ako totiž ďalej pokračovali, Johnny je údajne zo svojho zdravotného stavu zdrvený, no teší sa, až si oddýchne, „aby všetci štyria upíri mohli priniesť to najlepšie, čo vedia, na turné po Európe.“

Z Cannes na pódiá

Presunutím tak reálne utrpia len koncerty v troch amerických mestách, ktoré mala kapela naplánované v priebehu najbližších dní. Kapela sa sem však vráti po skončení európskeho turné.

Spolu s Deppom je v kapele ešte aj Tommy Henriksen, Alice Cooper a Joe Perry. Samotný Depp ešte minulý týždeň propagoval svoj nový film Jeanne du Barry na francúzskom filmovom festivale v Cannes. Potom vystúpil na dvoch vystúpeniach v Británii pre svojho zosnulého priateľa, hudobníka Jeffa Becka. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 15:41