Lovestream prinesie budúci rok na Slovensko silné mená.Bat/Bat
StoryEditor

Lovestream oznámil ďalšie tri veľké mená. V lete roztancujú festival Kamrad či skvelý Alvaro Soler

red21.12.2022., 09:30h

Fanúšikovia kvalitnej hudby si v Bratislave prídu na svoje. V auguste budúceho roka sa môžu okrem Imagine Dragons tešiť na ďalších interpretov, ktorých prinesie festival Lovestream.

Lajkuj Brainee.sk na

Trojdňový festival plný hudby. To čaká od 18. – 20. augusta 2023 v Bratislave fanúšikov tanečnej hudby. Po prvom ohlásenom headlinerovi, ktorým nie je nik iný ako megaznáma kapela Imagine Dragons, oznámili v stredu exkluzívne vo Funrádiu mená troch ďalších interpretov. V piatok 18. augusta roztancuje dav spevák Kamrad, ktorého určite poznáš vďaka songu I Believe. V sobotu sa potešia fanúšikovia DJ-a Hardwella a treticu silných dnes oznámených mien uzatvára spevák Alvaro Soler. 

Permanentky či jednodňové lístky sú v predaji v sieti Ticketportal.

Zostávajú verní silným interpretom

Dua Lipa či Red Hot Chili Peppers roztancovali posledné leto štadión Tehelné pole. Organizátori festivalu Lovestream si účasť aj ohlasy pochvaľujú, a chcú udržať latku, ktorú hneď prvý ročník svojej existencie nastavili. V rannom vysielaní Funrádia oznámili, že festival pravdepodobne budúci rok zmení miesto konania.

image

Do Bratislavy príde hviezda prvej veľkosti Imagine Dragons. Už sa začal aj predpredaj lístkov

Uzavretý štadión chceli vymeniť za niečo otvorenejšie, kde „by sa fanúšikom lepšie dýchalo,“ povedali vo Funrádiu. Z Tehelného poľa sa festival budúci rok presunie na staré letisko Vajnory.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 00:19