Do Rytmusovho a Jasmíniho domu sa vlámali za bieleho dňa.Instagram/rytmusking/
StoryEditor

Do Rytmusovho a Jasminiho domu sa za bieleho dňa vlámali zlodeji. Ukradli im šperky astronomickej hodnoty

Michal Čiernik02.01.2024., 10:00h

Deň pred Silvestrom sa do rodinného domu známych slovenských celebrít vlámal zlodej. Rytmusovi a jeho manželke Jasmine ukradli hromadu šperkov, medzi ktorými bol aj drahý zásnubný prsteň.

Lajkuj Brainee.sk na

Známy slovenský pár, Patrika Vrbovského a Jasminu Vrbovskú Alagič, v sobotu 30. januára vykradli. Podľa portálu Plus jeden deň sa cez terasu domu v Malinove vkradli za bieleho dňa a vybielili celebritám celú spálňu.

Vlámanie potvrdila aj polícia. „Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci vyšetrujú okolnosti krádeže do jedného z domov v obci Malinovo. Zo strany vyšetrovateľa je v tejto súvislosti vedené trestné stíhanie vo veci trestného činu porušovania domovej slobody v jednočinnom súbehu s trestným činom krádeže,“ prezradil Pluske hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Šperky v hodnote pekného stavebného pozemku

Najdrahšou cennosťou, ktorú si mal zlodej odniesť, boli Rolexky v hodnote 30-tisíc eur. Ďalej ukradol niekoľko zlatých retiazok, medzi ktorými bola aj retiazka s veľkou hlavou Ježiša za 3-tisíc eur a aj  zlatá retiazka s príveskom kozorožca v desaťtisícovej hodnote.

image

Po štyroch rokoch chytili zlodejov zlatého záchoda. Mal hodnotu päť a pol milióna eur

Zlodej zobral aj niekoľko zlatých náramkov a údajne aj zásnubný prsteň v hodnote 6-tisíc eur. Celkovo prišiel pár o cennosti za viac ako 80-tisíc eur, pričom Jasmine odcudzili šperky za viac ako 67-tisíc a Rytmus prišiel o veci v hodnote 17-tisíc eur.

Vyjadrenie páru

K lúpeži sa vyjadril aj samotný pár, ktorý vo videu upozorňuje svojich fanúšikov, aby nepodceňovali svoje zabezpečenie domu aj počas bieleho dňa. „Všetci by si mali zobrať príklad z toho, že netreba podceňovať zabezpečenie, ktoré na dome máte, aj za bieleho dňa. Toto je asi to, čo by som chcela všetkým odkázať. Zároveň sme však vďační, že to dopadlo tak, ako to dopadlo a teda, že nemáme žiadnu fyzickú, psychickú a v podstate ani materiálnu ujmu, takú, ktorá by nás naozaj veľmi mrzela,“ hovorí Jasmina vo videu.

Tá ďalej priznáva, prečo väčšina ukradnutých vecí bola jej. „Je to preto, že Paťo má viac rozumu a máme aj dokonalý trezor, ktorý sa nedá jednoducho vypáčiť, ale ja som si tam tie veci nedávala,“ prezradila modelka.

Našťastie sa však nikomu nič nestalo a Alagič s Rytmsom, ktorí je vo videu ovešaný ďalšími drahými šperkami, dodávajú, že až tak cenné veci, ku ktorím by mali nejaký väčší vzťah, im nezmizli.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 19:32