Rocková hviezda sa priamo na pódiu vymočila na tvár jedného z fanúšikov.X/C_id69/
StoryEditor

Z malej potreby urobila nechutnú šou. Rocková hviezda sa priamo na pódiu vymočila na tvár jedného z fanúšikov

Michal Čiernik30.11.2023., 13:30h

„Musím cikať, no nemôžem odísť z pódia,“ povedala Sophia Urista davu na vlastnom koncerte. „Takže by sme z toho mohli urobiť šou.“

Lajkuj Brainee.sk na

Líderka skupiny Brass Against si počas vystúpenia v Daytone na Floride potrebovala súrne odskočiť. Z pódia však podľa vlastných slov nemohla alebo možno už nestíhala odísť, a tak sa vymočila na tvár jednému z fanúšikov. Čítaš dobre, nejde o nechutný vtip.

Speváčka pozvala na pódium mladíka, ktorý na tento koncert zrejme nikdy nezabudne. Prikázala mužovi aby si ľahol, rozkročila sa nad ním, stiahla nohavice a v sprievode tónov pesničky "Wake Up“ od Rage Against the Machine si uľavila na jeho tvár.

K incidentu malo prísť počas vystúpenia na festivale Welcome to Rockville ešte v novembri v roku 2021. No táto „šou“ má dohru dodnes.

image

Po*ebte sa, odkazuje Billie Eilish ľuďom, ktorí kritizujú jej prsia. V novom rozhovore prezradila, že ju priťahujú ženy

Na Floride je totiž vulgárne obnažovanie pohlavných orgánov trestné a speváčke podľa The newsportal24 hrozí trest až rok väzenia alebo pokuta tisíc dolárov. Hovorca polície v Daytona Beach Messod Bendayan uviedol, že úrady dostali podnet na prešetrenie tohto incidentu, ktorý je v stave vyšetrovania. 

Ospravedlnenie

Skupina Brass Against, ktorá nedávno ukončila svoje európske turné, sa tesne po inkriminovanom večeri na sociálnej sieti ospravedlnila. „Na Welcome to Rockville sme sa výborne bavili. Sophia sa nechala uniesť. Nie je to niečo, čo by sme my ostatní očakávali, a nie je to niečo, čo na našich koncertoch ešte uvidíte,“ prezradili v príspevku na platforme X.

Chybu priznala aj samotná speváčka. „Vždy som posúvala hranice v hudbe a na pódiu. V ten večer som posunula limity príliš ďaleko,“ priznala frontmanka z New Yorku v reakcii na svoj zlatý virálny moment.

„Milujem svoju rodinu, kapelu a fanúšikov viac ako čokoľvek iné a viem, že niektorých som zahanbila a sklamala tým, čo som urobila,“ priznala po vystúpení na Floride. „Ospravedlňujem sa im a chcem, aby vedeli, že som im nechcela ublížiť,“ napísala.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
02. máj 2024 16:49