Chuck Norris príde na Slovensko.Twitter/movieshots/
StoryEditor

Smutná správa pre fanúšikov Chucka Norrisa. Herecká legenda tento rok do Žiliny nepríde, organizátori zrušili celý festival

Miroslav Kamody26.06.2023., 13:00h

Chuck Norris dokáže veľa vecí, podľa organizátorov však počasiu vzdorovať nedokáže. Spolu s ďalšími komplikáciami sa radšej rozhodli, že festival presunú na budúci rok.

Lajkuj Brainee.sk na

Asi na adresu žiadnej celebrity nebolo vymyslených toľko vtipov. Po Johnnym Deppovi mala tento rok navštíviť Slovensko ďalšia svetová hviezda. 83-ročný Carlos Ray Norris, známejší ako Chuck Norris, mal vystúpiť v rámci prvého ročníka Orion Festivalu v Žiline.

image

Nezničiteľný Chuck Norris príde na Slovensko. Prekvapivo vystúpi na festivale v Žiline

Organizátori však pre fanúšikov nemajú dobré správy. Ako informovali v príspevku na sociálnej sieti Facebook, celý Orion Festival bol nakoniec tento rok zrušený. Správa prišla len niekoľko dní pred začiatkom samotnej akcie. 

Presun na ďalší rok

„Vzhľadom na nečakané komplikácie ohľadne účasti jedného z hlavných interpretov a veľmi vysokej pravdepodobnosti nebezpečného počasia a možnej ujmy návštevníkov Vám s ľútosťou oznamujeme presunutie tohtoročného festivalu na rok 2024,” píšu ľudia, ktorí za celou akciou stoja.

Ako pokračovali, toto rozhodnutie ich nesmierne sklamalo, no považujú ho za najlepšie riešenie danej situácie. „Vstupenky zostávajú v platnosti ale všetkým priaznivcom samozrejme v prípade záujmu bude vrátané vstupné prostredníctvom toho kanálu, kde si ich zakúpili. Čakajte prosím oznámenie emailom,” dodali.

Multižánrový festival

Prvý ročník Orion festivalu sa mal pôvodne konať od 30. júna do 2. júla na letisku v Žiline. Organizátori lákali na žánre od ľudových piesní, cez pop, hip-hop, rap, trance, rock až po heavy metal. Ako hlavní interpreti mali vystúpiť Alphaville, Kabát, Slade, Majk Spirit či Safri Duo.

Čo sa týka samotného Chucka Norrisa, bol to on sám, kto na svojom profile oznámil, že sa na návštevu Slovenska teší. Otázna však bola samotná forma vystúpenia. Ľudia sa však na internete zabávali, že možno zahrá aj na gitare bez strún, keďže údajne dokáže aj to.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 18:37