Chuck Norris príde na Slovensko.Twitter/movieshots/
StoryEditor

Nezničiteľný Chuck Norris príde na Slovensko. Prekvapivo vystúpi na festivale v Žiline

Michal Čiernik28.04.2023., 11:53h

Na prvom ročníku nového Orion festivalu v Žiline vystúpi nečakaný špeciálny hosť.

Lajkuj Brainee.sk na

Asi na adresu žiadnej celebrity nebolo vymyslených toľko vtipov. Po Johnnym Deppovi navštívi slovensko ďalšia svetová hviezda. Na festival do Žiliny príde Carlos Ray Norris, známejší ako Chuck Norris. V 83 rokoch bude špeciálnym hosťom na prvom ročníku Orion festivalu.

Ako informovala nestarnúca Hollywoodska ikona na svojom Facebooku, na návštevu Slovensku sa už teší. Aký program predvedie tento špeciálny hosť však ešte nie je jasné. Možno zahrá aj na gitare bez strún, údajne dokáže aj to.

Prvý ročník Orion festivalu sa bude konať od 30.6. do 2.7. na letisku v Žiline. Môžeš sa tešiť na takmer všetky žánre od ľudových piesní, cez pop, hip-hop, rap, trance, rock až po heavy metal. Ako hlavní interpreti vystúpia Alphaville, Kabát, Slade, Majk Spirit či Safri Duo.

image

Hviezda Pirátov z Karibiku mieri na Slovensko! Johnnyho Deppa môžeš stretnúť v malej dedine pri Zvolene

Ako uvádza ich oficiálna stránka, festival je určený pre všetkých vo veku od 0 do 100+ rokov zo všetkých krajov Slovenska, ale aj iných okolitých štátov. Okrem slovenských umelcov, si môžeš vypočuť aj špičku zahraničnej hudobnej scény. Súčasťou akcie je aj Detský festival plný zaujímavých atrakcií.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 05:28