Nový seriálový hit ti nedovolí spať.Amazon/
StoryEditor

Ľudia majú po ňom problémy so spánkom. Fanúšikovia sú vydesení z hororového sci-fi seriálu FROM

mor17.05.2023., 11:00h

Pre horor sú vystrašení fanúšikovia zdieľajúci emócie na sociálnych sieťach jednoznačne tou najlepšou reklamou. Videl si už tento nový seriál aj ty?

Lajkuj Brainee.sk na

Sci-fi hororová séria sa sústreďuje na neidentifikovateľné typické mesto Strednej Ameriky, ktoré sa však zaoberá už nie tak veľmi typickým problémom, uvádza sa na webe Lad Bible.

image

Čo pozerať na SkyShowtime v máji? Čaká ťa kulinárska cesta po Česku, návrat muzikálovej legendy aj psychosexuálny thriller

Akonáhle niekto náhodou vstúpi do tohto mesta, rýchlo si uvedomí, že už z neho nemôže odísť. Prichádza boj o prežitie. A zatiaľ čo protagonisti hľadajú cestu von, na scénu prichádzajú aj desivé nočné kreatúry, ktoré žijú v okolitých lesoch a spolu s nimi aj strašidelné tajomstvá, ktoré sa skrývajú zase v meste. 

Šou, ktorá momentálne vysiela svoju druhú sériu v USA, je aktuálne obrovským hitom medzi fanúšikmi hororu. Jedna osoba na Twitteri napísala, že je´to „​najdesivejšia relácia, akú som kedy videl." Ďalší zas napísal: „Bráško, trasiem sa od strachu a bojím sa ísť spať, lmao. Prečo som to pozeral pred spaním?"

A čo sa spánku týka, tak do tretice: „Práve som si pozrel prvé dve epizódy FROM. Dnes v noci nebudem spať!"

image

S Last of Us to nekončí. PlayStation chystá rovno desať filmov a seriálov na motívy svojich exkluzívnych hier

Pre viacerých ľudí, čo na From narazili, je druhá séria, ktorá práve vyšla ešte pútavejšou. Niektorí začali práve touto najnovšou, ale kvalita spracovania príbehu ich presvedčila natoľko, aby si dopozerali aj predošlé epizódy. 

„Druhá séria ma ešte viac uchvátila. Odložím nateraz všetky teórie, aby som si užil hrôzu/záhadu, kreatívnu šokovú hodnotu a zaujímavé postavy v súbore. Pekný víkend," napísal používateľ Twitteru.

Séria má veľmi slušné skóre aj na IMDB, a to 7,7 z 10, a takmer dokonalých 96 percent na stránke Rotten Tomatoes.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
22. apríl 2024 23:02