Aj nahota má svoje pravidláUnsplash/Georgy Trofimov
StoryEditor

Muž absolvoval plavbu na lodi, kde 2-tisíc ľudí chodilo úplne nahých. Platili prísne pravidlá, toto by si rozhodne nečakal

Miroslav Kamody12.03.2024., 08:00h

Aj nahota na gigantickej lodi má svoje pravidlá, odkazuje jeden z návštevníkov.

Lajkuj Brainee.sk na

Mnohí ľudia sa radi nechajú nahovoriť na rôzne hlúposti, ktoré znejú zábavne a niekedy možno aj trošku nebezpečne. A zatiaľ čo iným stačí bungee jumping, jeden chlapík sa vydal na nahú plavbu pre 2-tisíc ľudí. A ako píše portál LadBible, svoje skúsenosti z lodi si nenechal len pre seba.

Výletnú nahú plavbu organizuje spoločnosť Bare Necessities Tour and Travel. Loď vypláva z Tampy na Floride a zastaví sa v Mexiku a Hondurase, vďaka čomu zažiješ zábavný týždeň na šírom mori. Pokiaľ ťa takáto skúsenosť láka, maj sa na pozore, jeden z návštevníkov odkazuje, že pasažieri boli „dav s množstvom nudistických skúseností“.

image

FOTO Najväčšia výletná loď na svete vyplávala na svoju prvú plavbu. Ikona morí má dvadsať palúb a obrí vodný park

Nahota (skoro) stále

Ako pokračoval, pasažieri neboli nahí vždy. Aby ľudia v prístavoch neodpadávali z nahého prekvapenia, posádka vždy 30 minút pred zakotvením oznámila, že ľudia si musia obliecť nejaké oblečenie. Keď loď následne vyplávala na more, zaznel presne opačný pokyn.

Ak si myslíš, že ísť na loď s tisíckami nahých ľudí je len výhovorka na obrovské orgie, si na obrovskom omyle. Podľa nemenovaného návštevníka je plavba síce úžasná, no nie je to jedna veľká swingers párty. „Výlet je veľmi nesexuálny, takže sa nič nedeje na verejnosti. Neviem, čo ľudia robia za zatvorenými dverami, rovnako ako neviem, čo ľudia robia za zatvorenými dverami doma.”

image

Aj nahota má svoje pravidlá

Unsplash/Alonso Reyes

Prísne pravidlá

Sám však priznal, že si myslel, že na lodi sa niečo také konať bude, no v tomto prípade to tak rozhodne nebolo. Okrem toho platili aj isté pravidlá - vždy si si musel sadať na svoj uterák, čo je z hygienických dôvodov viac než pochopiteľné. Oblečenie okrem prístavov musíš nosiť aj v jedálňach a na kapitánskej kokteilovej párty.

Najzákladnejším pravidlo však je, že ľudia majú úplný zákaz fotografovania. Členovia posádky mali zabezpečiť, aby sa toto pravidlo dodržiavalo, no je nemožné ustrážiť takú veľkú masu ľudí. Pokiaľ by si chcel podobnú plavbu absolvovať, ceny začínajú na 2 500 dolároch (necelých 2 300 eur), najdrahšia kajuta ťa vyjde na 33 155 dolárov (vyše 30 300 eur).

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/cestovanie/tipy, menuAlias = tipy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 02:59