Tento thajský ostrov si ťa získa prírodnými krásami aj cenamiUnsplash/Sittipong Haus
StoryEditor

Tento exotický ostrov bol doteraz pod radarom turistov. Drinky tu stoja len niečo vyše eura, päť dní v hoteli 55 eur

Miroslav Kamody16.01.2024., 13:30h

Tento thajský ostrov si ťa získa nielen prírodnými krásami, ale aj brutálnymi cenami, ktoré nechávajú konkurenciu totálne v prachu.

Lajkuj Brainee.sk na

Aktuálne počasie na Slovensku už možno aj teba prinútilo rozmýšľať nad letnou dovolenkou. Exotika, slnko, piesočné pláže a nekonečná zásoba drinkov - ideálna predstava, pri ktorej mnohí otvárajú stránky leteckých spoločností a hľadajú ideálnu destináciu.

Portál LadBible teraz upozornil na destináciu, ktorá bola doteraz pod radarom cestovateľov. Ide o málo známy ostrov v Thajsku, kde si môžeš bez problémov zaobstarať izbu za menej ako šesť eur na noc a vypiť litre koktejlov, ktoré ťa počas šťastnej hodinky budú v prepočte stáť len niečo vyše eura.

image

Slovenská pohostinnosť nesiaha tej pakistanskej ani po členky. Oddychovú dovolenku však nečakaj, hovoria Adam a Andrej

Nádherná príroda, ešte krajšie ceny

Ide o ostrov Ko Muk, ktorý ponúka čarokrásnu prírodu, piesočnaté pláže a krištáľovo modré vody. V tomto prípade však platí, že aj keď je samotná destinácia lacná, priplatíš si za letenky. Aj v tomto staršom článku sme ťa však presvedčili o tom, že aj keď sú letenky za facku, zvyčajne ťa čaká destinácia, v ktorej si poriadne priplatíš.

Výmenou za drahšiu letenku na Ko Muk dostaneš neporovnateľne lacnejšie možnosti šnorchlovania, opaľovania či samotných služieb a jedla. Podľa Daily Star stoja koktejly okolo 100 bhatov (2,60 eura), no počas šťastnej hodinky sa ich cena prepadá len na niečo vyše eura. Večera v tejto destinácii ťa vyjde na 1,56 až 1,82 eura.

image

Tento thajský ostrov si ťa získa prírodnými krásami aj cenami

Unsplash/Denys Nevozhai

Lacné je úplne všetko

Ak ležanie na pláži nie je tvojou ideálnou dovolenkovou činnosťou, ostrov ponúka množstvo možností výletov, napríklad jaskyňu Morakat, ktorá má vlastnú pláž s koralovým útesom, vďaka čomu je ideálnym miestom na oddych aj trochu šnorchlovania.

Je tu tiež Trang Scuba Diving, kde si môžeš prezrieť útesy a všetky druhy morských živočíchov, a ak sa chceš dostať ďalej, kajak si tu prenajmeš za približne 3,50 eura. Podobne je na tom aj ubytovanie.

image

Slovenské mestá za víkend - Je Prievidza skutočne taká diera? Tipy na výlety, ubytovanie, zaujímavosti aj skvelé jedlo

Za päťdňový pobyt v bungalove Phusam Big Resort zaplatíš v prepočte 55 eur, prípadne si môžeš prenajať súkromný bungalov za 83 eur. Ak cestujete dvaja, ide o sumu 8,30 eura na hlavu na deň. Tak čo, balíš kufre?

ANKETA
Zaujala ťa táto dovolenková destinácia?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/cestovanie/tipy, menuAlias = tipy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 19:05