SAD ZvolenTASR/Ján Krošlák
StoryEditor

Na Slovensku zavádzajú veľkú novinku. Každý môže autobusom cestovať dva mesiace zadarmo, stačí splniť túto podmienku

Miroslav Kamody03.01.2024., 09:00h

Kraj sa pripravuje na veľké zmeny v prímestských spojoch a ponúka akciu, aká sa na Slovensku len tak nevidí. Dva mesiace totiž budeš môcť cestovať úplne zadarmo.

Lajkuj Brainee.sk na

Slovenská autobusová doprava (SAD) Zvolen na svojom webe oznámil, že v januári je v banskobystrickom samosprávnom kraji (BBSK) mesiac mobility. To znamená, že Prímestská autobusová doprava bude zadarmo pre všetkých, bez akejkoľvek podmienky si čokoľvek kúpiť a bez povinnosti sa niečím preukazovať.

Zvykanie na zmenu

„Stačí len nastúpiť odviesť sa a vystúpiť. Takto vytvárame pre vás cestujúcich priestor, aby ste si ľahšie zvykali na zmenu,” uvádza dopravca. Ako dopĺňa portál Dnes24, dôvodom je prechod na Integrovaný dopravný systém BBSK.

image

SAD Zvolen

TASR/Silvia Tannhauserová

To však ani zďaleka nie je všetko. Dopravca dáva do pozornosti, že vďaka najnovšej akcii môžeš pridať k jednému mesiacu bezplatného cestovania ešte jeden navyše. Tentokrát však už s konkrétnymi inštrukciami.

Pre koho platí akcia sa dočítaš na ďalšej strane.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/cestovanie/tipy, menuAlias = tipy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 23:31